Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
таман напишав реферат за него,и оп....ама ај....

второ 60та мин, Хамес оут- Ковачич ИН
Бензема оут- Мората ин

Добро стварно имало понуда за Џејмс од 60милионки и овие болниве не го продале? Па шо не го купија Боласије поарен е.. Цццц
И голов што го даде некако без врска ми е.Барем во агол да погодеше со ножички ако не друго...

како жити се ставаш фул скрин на чудово? :D
Отвораш утакмицата, го копираш линкот што е доле, го отвораш у посебно прозорче, CTRL + (zoom) и завршена работа :D

Иначе ја гледав у кафана колку можев, и од тоа што го видов си тепавмо рутинирано. Очекуев тешка утакмица, таква и беше ама со вакви утакмице се освојуе титула.
Искрено, имамо топ тим. Еееј, абе до пред година-две беше незамисливо да играмо без Роналдо на Бернабе, а камо ли на гости. Се тресевмо без него. Сега плус Бејл го немаше и пак онака лагано си тепавмо. Зидан го скоцка тимов, алал нека му е.
За Касемиро не веруем дека е нешто сериозно, недела дена максимум ќе биде у аут.

Идемо у среда по рекордот од 17 победе по ред у Ла Лига.

Плус уште еден интересен факт. Последните 11 гола у Ла Лига се дело на 11 различни играчи. И ова кажуе колку више тимов не зависи од еден или двајца играчи.

По повеќе обиди, незнам и јас -.- кога ке му текне ке се појави тоа куралцето за фул срин ама пред тоа кликам на сликата, ке им отворам 6-7-8 реклами па тек после...

Инаку можеш и самиот да си направиш фул скрин со f11 па потоа на ctrl и + да зумираш (со ctrl и - одзумираш)[DOUBLEPOST=1474239522][/DOUBLEPOST]

По повеќе обиди, незнам и јас -.- кога ке му текне ке се појави тоа куралцето за фул срин ама пред тоа кликам на сликата, ке им отворам 6-7-8 реклами па тек после...

Инаку можеш и самиот да си направиш фул скрин со f11 па потоа на ctrl и + да зумираш (со ctrl и - одзумираш)[DOUBLEPOST=1474239557][/DOUBLEPOST]а овој форумов зар`ѓавел сроз, пост неможам да пуштам

пушти пушти..2 дури :P

иначе на таа финта и јас со ф11 правев хахаха..ама после 10мин некаде ми излезеа тоа за фул скрин самото,без да кликам ништо,ваљда поминале рекламите у позадина..

Иначе супер страна е.алал ти вера ..повеќе јазици,не кочи, башка и супер слика.
И после подлого време и спорт клуб да може да гледам на ком. не на тв.

Ama strimot kasni mnogu... Vcera pustam river da gledam tie dadoja gol a na strimot uste se igrase 27 min ... Kasnese dobri minuta i pol ako ne i poveke.

Sent from my thor using Tapatalk

епа шо има врска шо касни..нема да имаш оклучено livescore или сличните и готово...

Барем сликата е топ, ако сакаш да гледаш добра слика, не е тоа проблемот..и сопкастите каснат со 1 минува.

Лукас Силва од утре почнува да тренира со екипата. Прегледите покажале дека нема проблеми со срцето и може да се врати на фудбалот. (y)

Не дека ќе придонесе многу за клубот ама искрено ми е мило за дечкото што повторно ќе може да игра. Жално е да ти се сјебе кариерата уште на 23 години а веќе (како-така) си стигнал до Реал Мадрид.

Има листа на повикани играчи на утрешниот натпревар? И дали (не знам каква е ситуацијата) ќе играат Роналдо и/или Бејл?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom