A
apidrone
Гостин
Јужноамериканците (Марсело, Касемиро и Хамес) имаат одмор. Следува густ распоред (7 утакмици за 21 ден).Што е со Касемиро?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јужноамериканците (Марсело, Касемиро и Хамес) имаат одмор. Следува густ распоред (7 утакмици за 21 ден).Што е со Касемиро?
Имам тро надеж пошо е на домашен терен, да беше нагости немаше никакви шанси да се тепа осасуна без касемиро.T1 5+ и уживај малку[DOUBLEPOST=1473431325][/DOUBLEPOST]
Kiko
Danilo - Pepe - Ramos - Nacho
Kovacic
Modric - Kros
Bale - Benzema - Ronaldo
Ако со тој состав не им дадеме 3-4 до 60та мин,сметам за неуспех
Имам тро надеж пошо е на домашен терен, да беше нагости немаше никакви шанси да се тепа осасуна без касемиро.T1 5+ и уживај малку[DOUBLEPOST=1473431325][/DOUBLEPOST]
Kiko
Danilo - Pepe - Ramos - Nacho
Kovacic
Modric - Kros
Bale - Benzema - Ronaldo
Ако со тој состав не им дадеме 3-4 до 60та мин,сметам за неуспех
Осасуна си ги газимо на Бернабе. На гости ни е лошо пошто са невидени цигани.Како бе одмараат, со осасуна никош не ни одело. Секогаш сме губеле бодови... Цццц
Да бе. Милион играчи имамо, не ни приметив дека ги нема Марсело и Хамес. Иначе ќе ми текнеше што е работата.Јужноамериканците (Марсело, Касемиро и Хамес) имаат одмор. Следува густ распоред (7 утакмици за 21 ден).

ПС Игуаин си гази