Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И покрај голот, стварно добра игра, добро се спремни физички. Освен Мората, нека му дадат штака да се потпира, да не паѓа.[DOUBLEPOST=1471385603][/DOUBLEPOST]Енцо е доказ дека крушата под круша паѓа. :oleee:

Последно уредено од модератор:
Енцо мајсторе...

Мариано следната сезона ќе биде прв напаѓач на Реал Мадрид... mark my words

Физички са ептен добри. За разлика од лани кога овој период више пола тим ни беше повреден заради свињата дебела.
Иначе играва беше фантазија. Брзо, едноставно. Енцо Зидан си гази. Да не го забраем и Васкез. Прв бев што кењаше кога го вратија, ама не ни сонуев дека ќе имам ваков респект за него. Многу благодарен играч, и на пријателскиве трча ко будала. Свака част!
Ковачиќ исто ептен добар. Ќе има јака конкуренција за први 11 годинава.

со двајцава полжави што ги имаме напред, уште сезонава треба да биде

И јас сум за да го дадат, а наредна година еден од Бензема и Мората ќе мора да оди. Да не зборам пред рука, ама далеку се од 9 ки вредни за Реал (до душа Мората кога го гледам Бензема и не е така лош, бар волејот си го држи и се покажал доста пати спасител на Реал баш тој волеј). Мариано е убиец, ко помал брат на Суарез да му е, кога трга накај гол ко торнадо е. Енцо Зидан изненади пријатно, го скинал татко му во секое движење, интелигентен играч ко татко му. Васкез, Крос и Карвахал исто мора да се пофалат особено Васкез, а и Крос какви хирушки прецизни ги дава, мајстор е.

Добро, зошто не сфаќате дека Бензема нема да замине од Реал, не особено па сеа кога Зидан е тренер? :D

Мене ич не ми смета Бензе моментално, он за клубот постигна многу досеа, си остана флегма и малоумен али тоа е секундарна работа.

Треба младиве да сфатат дека тешко е директно да се пробиеш и дека позајмица во друг клуб е добра опција за нив. Жалопојкиве што се по Хесе мене ми се нејасни. Па момакот имаше шанса ко никој кантераш у задњиве 10 години да се докаже и ништо не покажа. Беше преценет од сам старт, имаше само некои мали блесоци и толку. Константност не покажа, наместо да се фокусира на фудбал стана рапер ебате. Ова со ПСЖ му е задња шанса да си ја спаси кариерата и да си го исполни потенцијалот иначе ќе остане на ниво на Солдадо и ќе шета по „надпросечни“ тимови.

Гоце не јади гомна за Хесе :D :D
Не покажал ништо, жими кур. Пред повредата беше еден од најдобрите играчи што ги извадил Реал. После бидна што бидна, повредата го скина. Факт дека не беше тоа што се очекуеше, ама со по 10 минути на утакмица и скоро на секоја утакмица играње на позиција што не му одговара, јебеш му матер. Памтим дека буквално на секоја утакмица на која играше лево крило, растури. И на друг играч да му го праеш истото нема ништо да покаже.
Се надевам дека ќе успее колку толку да ја врати формата у ПСЖ, не дека ќе се врати у Реал ама барем да има солидна кариера и да не биде копија на другар му Дренте.

Исто мислење имам за Хесе..

доволно шанси имаше тој талент негов што го има да го покаже дека отскокнува од другите..не го покажа тоа, и толку.end of story.ни прв ни последен.

башка се отвори место за Асенсио, кој е ем помлад, ем има време за докажување,ем има талент...

Мариано на чекор до Леганес

По синоќешниот деби гол на Бернабеу, Мариано е блиску до напуштање на клубот. Напаѓачот знае дека ќе биде многу тешко да оствари солидна минутажа сезонава ако остане во првата екипа, затоа се решава да прифати една од понудите на маса. А тоа ќе биде понудата од Леганес, новиот прволигаш во Примера, тврдат денес шпанските медиуми.

Реал Мадрид глда повеќе предности во отстапување на позајмица на Мариано во малиот мадридски клуб. Прво, Леганес ќе му понуди на Мариано минимум од 79 % од минутажата на екипата во новата сезона, со што тој ќе може да игра регуларно со сигурност. Второ, Реал ќе има шанса да го поврати во јануари, ако има потреба за тоа, идентично како што има клаузула во договорите на Диего Љоренте и Маркос Љоренте.

Понатаму, скаутите на клубот ќе може да го следат одблизу, зошто Бутарк, стадионот на Леганес е оддалечен само неколку колиметри од Бернабеу. И на крајот, играчот нема да треба да го менува своето живеалиште, што е секако предност за него. Иако во клубот има понуди пристигнати од екипи како Малага, Порто, Виљареал, Валенсија, сепак управата смета дека Леганес е најадекватната опција за Мариано.

od
Фан Клуб на C.F. Real Madrid

Сите го заборавате Mayoral. Детето че видите дека че успее и че биди прв напајџач во Реал. Само да е здрав Баскез и мислам дека време е зизу да ја проба пак тактиката со ЦР истурен(ко че биде здрав) со поддршка од Васкез и Бејл пошо двајцава мислам можа да го носа тимот на грб. И сигурен сум дека че биди добитна тактиката. Заборавете на Мората и Бенз. Бензема е немотивиран копук, а на Мората ко да не му се игра фудбал.

Фабрегас е мега трансферот летово ???:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Кој црн Фабрегас, со овие играчи е гужва, само уште он фали. Сам сакал да игра за Реал, и ја сакам, па што да праиме сега...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom