Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Aубамејанг е брз и продорен, а и финишот му е супер, трпа голови годинава ко од шала, би бил добар трансфер според мене. Ќе се размрда и тоа како нападот со него и така играчи како Гризман, Агуеро и Левандовски не се достапни.
Ако веќе иде напаѓач ќе биде овај. Остај не објаснувај, ако дојди ќе видат самите каква гнаса сме зеле :D.

Левандовски е и те како достапен за Реал.
Обамејанг ветувал на балдската од првата комшика, и е порелевантен... :pos:

Клипчево ти е само чисто да видиш сликовито што ви напраи Рамос на вас...Ви пушти водичка колку да си ја подобри позицијата во преговори иако знаеше дека ќе добие нов договор.Вие наравно ја голтнавте причата,кога викам вие мислам на англиските медиуми кои му изиграа точно ко што сакаше Рамос.

Истото е и со муабетиве дека сака да иде у Реал.Он ако сакаше таму ќе беше,немаше една година плус да седи у Дортмунд и да дое без пари у Баерн-проста логика.Нормално тоа не значи дека трансфер никад неможе да се деси али тоа у скоро време не се дешава сигурно.

Башка што новиот договор му е припремен до 2021 скоро се е договорено,се чека на официјализација,вероватно ќе објават заедно со Алаба и Ноер во пакет дека тројцата продужиле ко што напраија пред некое време со Милер Мартинез и Алонсо.

Можноста за привлекување на играчи на Реал и Јунајтед не е ни приближно иста. Споредуваш играч на Реал кој скоро една деценија е во клубот, со Левандовски кој е втора година во Баерн. Викаш вие, ама не вие, туку англиските медиуми.

Никој, ама баш никој од новинарите блиски до клубот не и даде кредибилитет на таа приказна со Рамос.

Проблемот е што Реал немаат загризано доволно за напаѓач како што е Левандовски ради шишарката Бензема.

@MiaSanMia не реков дека Баерн ќе сака да го продаде, но ако пристигне понуда од Реал и Лева покаже интерес за трансфер во Реал мислиш дека управата наша ќе го спречи насила да остане? Тоа ти зборувам. Насила играч никогаш не сме држале. Остај темата сега, ќе видиме летото што ќе се случува. Мене ми беше муабетот да не бидеш сигурен дека ќе остане во Баерн, посебно не Левандовски.

Типови на напаѓачи како Лева и Ибра не се вклопуваат со Роналдо затоа сум повеќе за некој како Аубамејанг или Агуеро.
Не ќе биде лошо да ги земеме Рикардо Родригез и Аубамејанг. Би се појачале доста со овие двајца. Овој вториов чим Гвардиола го бара значи е добар. Татко му е шпанец така да би требало да сме во предност пред Сити.

Типови на напаѓачи како Лева и Ибра не се вклопуваат со Роналдо затоа сум повеќе за некој како Аубамејанг или Агуеро.
Не ќе биде лошо да ги земеме Рикардо Родригез и Аубамејанг. Би се појачале доста со овие двајца. Овој вториов чим Гвардиола го бара значи е добар. Татко му е шпанец така да би требало да сме во предност пред Сити.
Роналдо нема да биде вечен и да игра вечно у Реал за сите да се прилагодуват на него :D

Мората летово се враќа у Реал, па џе си био ѕвездо јбт те бог.

И за Погба ако треба и 300 милиони нека се дадат !!!

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
10647107_1108483139183063_2158340549844687752_n.jpg

со кој ќе не стават годинава?
Јас мислам Сити или Волзбург

Фала богу испаднаа појаките овие шо останаа се полесни..изи освојуваме :coffee:

Дајте ни ги Баерн да се играме :duel:,па и ако одпаднат барем од Баерн ќе одпаднат ...
Иначе после Волсбург,Сити би требало да е најпосакуван противник според моменталната форма.

Само не шпанци, нека се истребат Барса и Атлетико меѓу себе.

Реално на Реал моментално не му одговараат Барселона, Атлетико и тука би го додал и ПСЖ. Против сите останати е фаворит на хартија.

Ја некако ко да предосеќам дека ќе ни ги лупнат Атлетико, и лани беше исти курац, не газеа у Лига и Куп ради тоа што на мрзите или не им се трча или имаат комплекс набиено, ама у ЛШ доста солидно изиграа протв нив, јес да дури у 80 та минута Чичарито даде победнички гол. А кога ќе ги видиш на тренинг како гризаат си викаш ќе искочат на терен и матер ќе и ебат на Барселона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom