Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не бил промашениот зицер кривица на Бензема, туку голманот одлично реагирал :facepalm:
Дај бе кажи ми играч што има 100% реализација? Добро бе, по некоаш стварно се прашуем дали гледате фудбал или пратите на резултати. Значи поглупо размислуење од тоа дека напаѓач не смее да промаши зицер не може да има. Промаши, и што? Шут у страна, голманот со рука ја одбрани. Ко речи овој ја запуца директно у него па "лелеее како може". Дај олабајте со критикеве, ебаве експертите. Ко Гери Невил сте свите.

Па уште Чичарито бил подобар напаѓач од Бензема. Да си пукаш у глава.

Дај бе кажи ми играч што има 100% реализација? Добро бе, по некоаш стварно се прашуем дали гледате фудбал или пратите на резултати. Значи поглупо размислуење од тоа дека напаѓач не смее да промаши зицер не може да има. Промаши, и што? Шут у страна, голманот со рука ја одбрани. Ко речи овој ја запуца директно у него па "лелеее како може". Дај олабајте со критикеве, ебаве експертите. Ко Гери Невил сте свите.

Па уште Чичарито бил подобар напаѓач од Бензема. Да си пукаш у глава.
Кој веќе си ме цитирал, пиши за тоа што сум го кажал, не за уште 10 други коментари што не ти се свиѓаа. Нигде ја не го критикуев Бензема, ниту пак го спомнав Чичарито. Ама негова работа (за која зима многу паре) е да дава голови, не да утиња зицери. Истото важи и за Роналдо, и за Бејл, и за Хесе, и за свите напаѓачи. Немаше на утакмицата 300 миљона шансе па да речеш ај за еден зицер. Да не беше Модриќ ќе беше растргнат на форумов, али ај.

Кој веќе си ме цитирал, пиши за тоа што сум го кажал, не за уште 10 други коментари што не ти се свиѓаа. Нигде ја не го критикуев Бензема, ниту пак го спомнав Чичарито. Ама негова работа (за која зима многу паре) е да дава голови, не да утиња зицери. Истото важи и за Роналдо, и за Бејл, и за Хесе, и за свите напаѓачи. Немаше на утакмицата 300 миљона шансе па да речеш ај за еден зицер. Да не беше Модриќ ќе беше растргнат на форумов, али ај.
Ti go branes ronaldo sekogas, a on koa promase so praeme ? On nema dadedno od poslednoto soblecuvanje na gakite na irina

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Значи овде неможеш мислење да пишеш све напалени експерти ко латас за запирка ќе ти се фатат и мислиш Бензема брат им е па го бранат. Бог да чува

Баш гледав пред некој ден статистики 19 гола од 58 шутеви, значи секој трет шут му е гол, за разлика од него Роналдо има 120 шута досега и ист број на голови, а да не прајме муабет дека воопшто не учествува во акциите за разлика од Бензема
И што е најбитно огромен процент од головите му се дадени кога е густо т.е. кога е нерешено или водиме. Одличен е сезонава, само нека продолжи вака.

Значи овде неможеш мислење да пишеш све напалени експерти ко латас за запирка ќе ти се фатат и мислиш Бензема брат им е па го бранат. Бог да чува
Е океј де, никој не ти забранил да дадеш коментар :D И ја дадов коментар дека ми иде да пукам у глава на тоа дека Чичарито е подобар напаѓач од Бензема.

Абе работа им е да даваат голови. Ама ја те прашуем дали ти очекуеш некој да има 100% реализација, и ако мислиш дека треба кажи ми барем еден таков играч? Само еден.

12743533_950239705066459_4445232734640171045_n.jpg

Повеќе се замара со фотосесии отколку со играње фудбал. Тоа е тоа поради коешто на Роналдо му е опадната формата во последно време, не е дека го стигаат годините или дека Ирина му раскинала, едноставно она по коешто беше најпрепознатлив човекот и коешто го правеше да биде најдобар го изгуби, а тоа е натпреварувачкото во него. Не се замара веќе, со самото тоа што даде изјава после гала вечерта за Златната Топка дека порано се замарал и се нервирал ако Меси ја освои, а годинава му било сеедно кажува доволно. Порано со секој неуспех стануваше се подобар и подобар, после секоја сезона откако ќе му дадеа на Меси награда за најдобар играч дечкото следната година ја газеше. Сеа го нема тоа, го изгуби, а со тоа се изгуби и самиот Роналдо. Штета, физички има уште фудбал во него.

Абе работа им е да даваат голови. Ама ја те прашуем дали ти очекуеш некој да има 100% реализација, и ако мислиш дека треба кажи ми барем еден таков играч? Само еден.
Не очекуем, исто како што не очекуем да промашува стопостотни шанси. Просто како грав, тетовски.

38f804ecd65bd8e86849d243d302f606.jpg

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Одлично со замената на Иско со Ковачич.

Да не се замислува Иско дека ќе биде untouchable со Зизу, а и да му се даде шанса од прва минута на Кова..

ЗИЗУ ЗА ПРЕМИЕР!!!

не им требаше ова....како што се слаби психички, ништо чудно и да го јадат!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom