Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали ми е потешко од дебилниов судија или дебилниов тренер. Бркаме резултат, он го вади Бензема и место Хамес или Иско, он го става Васкез.

Интересен факт: пред да ја пуштам јас вкладилница еден познаник ја пушти за 10,000 2-2 реал.

клај го хамес да и го клам на женати свињо дебелаааааааааа

Уште еднаш...Барса кикс и Реал да не и остане должен :pos:
Келнер еден ти ебам дебилот.

Умрите бе и Бенитез и Перез! Умрите бе бел ден да не видите мајката у пичка да ви ја ебем!! УМРИТЕ!!!!

Ако оваа судиска кражба значи отказ на Бенитез, не е проблем што кикснавме. [emoji14]

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Абе ја мислев полошо ќе поминат, али ако ќе мора ремонт сеа плус нов тренер. У маме му ебам вака не сум урлал од утакмицата со Атлетико.

toy-story-2-al-mcwhiggin.jpg

Не бранам никој ама судииве колку ни го начукаа...

Не да фали еден напаѓач, просто плаче тимов за некое дриблерче од 160 сантима. Марсело покрај Данило кој е стандарден беше најголемо дупе денес, ме изненади Ковачич колку е борбен и како одзема топки, си го оправда играњето денес иако стартот му беше несакајќи немаше никаква намера али јбг, битно ќе има промени тоа е најбитно.

ахахахххаахаах @Drettica мислев на 2ка во 2ка :D

Иначе нема да се брка бенитез го потенцираа тоа 50 пати.

црвениот си беше на место

Sent from my iPhone using Tapatalk

Изгледа мисли за недосудениот пенал над Роналдо каде се фрли како балерина,реално судијата ја испушти од раце утакмицата уште во првото полувреме каде почна со компензации и грешење па затоа имаше многу грешки на двете страни....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom