Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Победа на Реал- ајде малку од малку се добилижуваме, се смета за добивка..
Пораз/реми на Реал- бенитез си оди

секако сме добитни :) :)

Без Хамес игра :facepalm: Ќе мора да чекаме некоја вонсериска магија од велемајсторот Бејл...

Срединава е тактичка повеќе дефанзива ќе има :) Второто ќе го уфрли хамес за да забрза ритам и голој да се ставеет хехе :D

Бејл конечно...па и акцијава од триово папапа[DOUBLEPOST=1451852236][/DOUBLEPOST]Па 2 пенали не даваат и сеа последна минута не еба а мене на ливче се да му изумри на судијана се вуста

Последно уредено:
Два чисти пенали не суди. Пепе играше на граница цело време и ја усра на крај. Прашање на време беше.
А на овја Парехо некој да му искрши ногете. Копиле ебано. Лани против Барса му ја дпдаде од пенал на Браво и после тоа се смееше. Копиле гадно све у пичка да му ебем!

После голот дали го видовте Рафа убаво го даде камерманот со тоа раката назад коа им викаше...до голот Валенсија топката не ја гледаше полсе голот цела средина им ја оставија, да ти ебам келнерот зошто играш дефанзивно бре зошто ???

ajdee rafaa izgubija i ovaaa utakmica i da te nema poke svinjo debelaaaa me napraj real da mi se gadi od nego abe zdravjeto mi go zede be aloooooooooooooooo umiriiii kopileee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom