Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бејл има нова повреда, не патува во Парис

Се тактизираше неколку денови со состојбата на Бејл, по замената на полувремето во сабота против Леванте. Но, попладнево клубот на својот вев портал информираше дека Герет има нова повреда. Се работи одново за истата повреда која ја имаше пред некое време, повреда на солеусот на левата ногa. Поради тоа, ќе го пропушти гостувањето кај ПСЖ а со сигурност и она против Селта во сабота. Би можел да се врати против Лас Палмас на 31. октомври. Или на реваншот со ПСЖ, кој се игра на 3. ноември.

Се жалевме лани како ни бил многу лош медицинскиот тим али оваа година бетер е ..

Бејл ја обновил повредата и го пропушта дуелот со ПСЖ во среда, а најверојатно и со Селта викендов.
Без Пепе, Карвахал, Модрич, Хамес, Бејл и Бензема против ПСЖ, очекувам пораз.

Тука се Хесе, Васкез и Черишев. Рамос се враќа, а и Модрич тренира. Така да може да биде у комбинација за второ. Не знам зошто ама кога играат Роналдо и Бејл заедно нападот е тешки гомништа, а и икс не би бил воопшто кикс на гости со ПСЖ, многу побитна е утакмицата со Селта.

Пак нека игра против Андора да му ебам црепот црепосан.

12109203_1140102726023021_2404669405502237616_n.png

Последно уредено:
0-0 или 1-1 конечен вечер.

едино Ибра и ЦР ако не се зајадат нешто како на квалификациите од Еуро лани па да биде 3-3 :D

Навас; Марсело - Варан - Серхио Рамос - Данило; Касемиро - Крос - Иско - Васкез - Хесе; Роналдо

Иско...очај човече. Ништо не му иде вечерва. А да сум Бенитез, би му лупал шамар на 3+ допири со топка. Нема акција што он не може да ја искомплицира.
Данило игра ко играч што вреди 2 милиони. Ова истово може и Начо да го игра.

Добра игра, само требаше барем еден гол. Хесе мораше подобро да изреагира.

Со толку повредени, со толку играчи вон форма да одиграш вакво полувреме е навистина за почит. И мислам дека за тоа најзаслужен е Бенитез, џабе јадете гомна, човекот одлично си ја врши работата досега. Подисциплиниран Реал не сум гледал во последниве години. И да изгубиме нема да ми биде криво затоа што се гледа дека имаме замисла што и како ќе се игра сезонава. Со Џејмс и Бензема денеска ќе беше 0-2 на полувреме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom