Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Too be bushav. Neka igra bejl lev bek marcelo napred

Ко да ги подреков, освен Варан што ми делува изгубено и не знае кој чува. Навас е злато човек у топ 3 голмани у свет сигурно.

Примадонава се пренемага. Инаку, волку силна клупа Реал немал од неговото постоење..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не е Марсело ќе нема кој да ја размрда играва и тешко дека ќе дадевмо гол. Срединава слаба, Матео и Крос изгубени. Овја Данило едно додавање не погоди, само тие кон Варан и Навас. Арбелоа други део.

Златен играч ко Хесе уништуаа Карло и Рафа гурајќи го у шпиц и на десно.
Еве го, денеска пак на лево и пак гол. Значи ја не памтим некад да играше лево крило а да не даде гол.

На толкав талент у тимот, со играчи ко Васкез и Хесе, плус и Мората ако се врати, криминал е да се има стандардна стартна 11 ка, значи би требало за сите да важи.

• CHAMPIONS LEAGUE21-10-2015 - 20:45
    psg_peq.png
    Rm_peq.png

Paris Saint GermainReal Madrid
  • LIGA BBVA24-10-2015 - 16:00
    celta_peq.png
    Rm_peq.png

Celta de VigoReal Madrid

биче весело..
    Следната со ПСЖ ја типувам нерешено.1-1 /0-0 ..таков резултат..

12141705_10150929988589953_5051287430998946273_n.jpg

Satellite

Се врати Модрич, Рамос мислам уште пред некој ден тренира а Џејмс тренирал само со топка, би требало и тој да биде спремен за неколку денови. Не мора да го форсира Модрич во среда, нека го одмори за викендот со Селта, многу поважен ни е тој натпревар.

Nicola Rizzoli has been appointed to referee Real Madrid's Champions League group stage matchday three clash with Paris Saint-Germain at the Parc des Princes on Wednesday (8:45pm CEST). It will be the fifth time that the Italian has overseen a game involving the Whites in Europe's elite club competition.

In the 2009/10 season, Rizzoli took charge of Real Madrid-Olympique Lyonnais in the round of 16 (1-1). He was then the referee for the 1-0 win over Tottenham Hotspur in the away leg of the 2010/11 quarter-finals. In 2011/12, he officiated Real Madrid's 2-0 triumph at Olympique Lyonnais in the group stage, before being handed the 3-0 victory over Liverpool at Anfield in last term's round-robin phase.[DOUBLEPOST=1445268731][/DOUBLEPOST]Бејл го пропушта дуелот со ПСЖ поради проблеми со коленото.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom