Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Карвахал, многу пробиваше од десната страна, сеа ќе го изгубиме тоа во второ полувреме со Арбелоа.
Одлично играат, Модрич и Касемиро газат во средина, Крос многу ноншалантно игра, а Иско го нема едноставно.

Se branat be offf ce mu izramnat ako prodolzat vaka... Gi lupnav za poveke pari 2 i tim 2 + neka ne igraat pickarski aman...
Navas najjak mesecov.

Епа иско го немало на крило го ставил како сакаш да хо има

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ми иде курот да си го изедам што јадев гомна летото Де Геа да дојде место Навас. Сеуште мислам дека не сум свесен какво злато имаме во тимот.

Касемиро мотм сега за сега, мамицата им ја еба на средина. Добри сме во одбрана, Атлетико една полушанса создадоа се на се, Арбелоа треба да добие задача во второ да не оди подалеку од центарот и онака е безопасен во напад барем нека не остава простор назад. Точно е дека после голот малце се повлековме али очекувано, играме на најтешкото гостување моментално а таму се победува со паметна и мирна игра, нема потреба од форсирање напред. Бејл кај 60та да влезе да го живне малце нападот и одбраната да не се изглупира и мислам дека ги тепаме без проблем .

Копачи биле, се...и ќе останат :гомце:

Кај не знае да игра фудбал, уште и се глупира. Ми се повраќа од вакви амеби ко Арбелоа.

И Навас можеше подобра реакција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom