Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Модриќ кине у дефанзивните задачи, клизачите му се елегантни ко движењата со топка, ама срце ме фаќа увек коа ќе се пушти од страв да не се повреди, нека намали малку.

Гледаше некој како одигра Крос? Која му е улогата на човекот?

Имам мислење дека не заслужува да биде првотимец во моментот али сакам да прочитам и други мислења, човекот игра превише автоматски и резервирано според мене. Како да му ја снема креативноста и се она што го правеше квалитетен фудбалер.

Жал ми е за Навас само, што не успеа да не прими гол уште 30 минути.
Јебига не е он крив што игра со дегени во одбрана ко Марсело.

Жал ми е за Навас само, што не успеа да не прими гол уште 30 минути.
Јебига не е он крив што игра со дегени во одбрана ко Марсело.
Пепе ја изгуби топката и остави дупка назад, што е Марсело крив?

Пепе ја изгуби топката и остави дупка назад, што е Марсело крив?
Знам, али види го голот како Марсело наивно излета со клизачот и створи ситуација 2 на 3.
Исто така цела сезона Марсело остава простор позади, среќа Рамос играше и му ги покриваше и неговите гомна и не се осеќаше толку тоа на претходните утакмици, али сеа коа Рамос не игра апла се познава дека остава дупка назад.
За во офанзива е солиден.

Марсело беше најмалку крив за голот што го примија,а Варане нека гледа снимки од Раул Албиол што се однесува до сигурни избацувања од шестнаесетник

Браво //одлично одиграно..само..
Модриќ колку км има истрчано денес, има некој податок? 20,40?

Пепе извиси што извиси ама во ситуација да централниот бек излета напред мора да покрие некој, обично тоа се прави така што бековите остануваат дефанзивни. Марсело ко и увек чекор напред пред другите и падна голот. За офанзива не се согласувам дека е добар. За разлика од лани сезонава е тапа, ништо не прави, а Карвахал од десно е доста постабилен.

Ја би Касемиро кој ќе ги реши сите проблеми со дефанзивата, се живо сече.

Крос ни е најслаб играч до сега. Искрено, и за Роналдо ќе речем дека е "слаб". Слаб за она што го има играно. Ја нема онаа брзина, експлозивност, нема дриблинг, финишот му е за 80% послаб од тоа што го можеше. На страна головите што ги дава, кои претежно му се од тоа што знае добро да се позиционира, нешто што и да не си у форма, не можеш да го забраеш.
Не сум змејон па да викам да се продаде Роналдо, ама од крај на ланската сезона па до сега, искрено ја не можем да го препознаем дека е истиот играч.

Не заебавајте, Марсело игра одлична сезона.

Варан и Пепе се некомпатибилни, Пепе не е за лидер во одбраната, туку за фиксер. Варан не сеуште. Затоа фали капитенот.

Крос дефинитивно е во послаба форма од таа лани, но мислам дека денеска беше и ептен угушен со двајцата Хрвати пред него.

За тие што викате дека Марсело не бил крив за голот, ја не реков дека е ГЛАВЕН кривец, туку и он не си го пратеше играчот на време и имаше непромислен клизач што само направи играч повеќе.
А прегледајте ја утакмицата повторно и ќе видите дека Атлетик Билбао преку Сусаета матер ни ебаа од страната на Марсело, додека од другата страна кај Карвахал не мрднаа.

Сите се гомна бе, појма немаат, дајте нови деца што ќе дриблаат и ќе имаат финишинг 99.
Што зезаме овие Васкези и Черишеви, на Фифа 2016 се по 55 :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom