Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги и oвие. Мaнекени.
Сaмo знaaт дa се сликaaт и пoзирaaт.
Нa терен невидливи. 1 гoл немaaт дaденo, 1 aсистенцијa немaaт
ти фали уште "жените да им ги ебам" :D

Модриќ од кога памтам дека игра за Реал една асистенција нема направено, плус гол нема дадено 5 сезони. Ти ибам копукот... зар публиката е толку слепа па не го свири....

tumblr_m8wmx0NoDH1qjams5o1_400.gif

Ronaldo1.gif

Доста мрчете

11902516_10153669872277164_2112241873205074419_n.jpg

Дали треба слободен да се изведува или трева да се коси у дворот,ставот е ист.ГејПеналдоЗаџабеИринанегоостаизаСнајперистонАмеричкиПродајтегоуПсжГодинитегостигнааВамосреалгоупопрастизанавек

!Хала Мадрид!

Па и факт си е. Роналдо е Роналдо ради остатокот од тимот, не заради тоа што самиот го прави.

А за хејтањето, пошто пичето дига раце и плаче кога нема да му подадат Бејл го свиреше Бернабе едно 3 - 4 пати, па така сега и јас, на секоја утакмица кај што нема да му иде ќе му пцујам се до трето колено.
Ох, сега нема да спиемо ако ти после секоја утакмица го пцуеш Роналдо :( Недај Боже и он да дознае што имаш у план, сигурно ќе се реши да ја заврши кариерата :(
Ај удри една рука на Бејл и легни си, молим те :)

За него и не ми е толку битно колку за Роналдо фанбојс од фанклубов, срце ги боли коа им ја вреѓам легендата. :) Ја ако лупам една рука на Бејл вие му давате групно фелацио на Роналдо, али не ви се мешам ваша работа си е. :)

11902516_10153669872277164_2112241873205074419_n.jpg

Дали треба слободен да се изведува или трева да се коси у дворот,ставот е ист.ГејПеналдоЗаџабеИринанегоостаизаСнајперистонАмеричкиПродајтегоуПсжГодинитегостигнааВамосреалгоупопрастизанавек

!Хала Мадрид!

Црна кошуља, бела панталона и Аир Макс патика, вака ни @Drettica не се облака кога иде у Земун.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom