Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку натпревари што ѓи гледав на Јунајтед, фантастично бранеше Де Геа. Ако брани така и кај нас ќе им биде тешко на противниците да даваат голови.

Неколку натпревари што ѓи гледав на Јунајтед, фантастично бранеше Де Геа. Ако брани така и кај нас ќе им биде тешко на противниците да даваат голови.

Ептен тешко

Што е со Икер, сепак е легенда на клубот, а не се понаша ко таков. Ќе биде доведен во ситуација да го бркаат од клубот или да стане трет голман. А и никој не бара од него да игра портив Реал и сигурен сум може многу подобра плата да извади на страна. Во последниве години ниту рефлексите му се на ниво, иако рака на срце имал добри партии, особено при крајот на сезоната, сепак не игра од вчера за Реал и знае како одат работите.

b750c353c92fd61144151bc611b07a30.jpg

Ќао :D

Готово, решено е кој е најдобар. :D

За Икер ми е сеедно дали ќе остане или ќе си оди. Она што ме нервираше кај него е што практично игравме без капитен кога еден најмногу ни требаше. Особено кога цела Барса се држеа еден со друг, а овој главен беше по медиумите и изиграваше дипломат накај пичка. Е нема батка, или си за Реал или иди у пм.
Чаби и Рамос беа авторитетот на теренот во тие тешки моменти, да не се навраќам. Она со Мурињо беше пренапумпано.

Никогаш нема да биде она што Раул беше за Реал или пак останатите легенди, едноставно не го сфаќам како таков.

Дај боже да успеат да се пласираат на ЕП, го заслужува тоа. Он е добар играч, ама кога сака да игра.

Dobri se za vo srpska liga :)

Коентрао како си игра на средина...да беше Мурињо мислим дека и тоа како ќе го искористеше прошлава сезона у среден ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom