Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си дал Икер оставка?Икер во Реал = Мијалков во Мкд
А што на пример ако претходно се виделе, или пак дошле заедно (пошто гледаме дека у ист момент доаѓаат)? Значи само дете од 10 године може да поверуе на ова дека Икер не сака да му се поздрави заради тоа што најверојатно Давид ќе дојде у Реал.Ако се додаде на овие и Навас и имаме проблем
Ti be em fraerce em pederce, eze ti se glaso od maskiА што на пример ако претходно се виделе, или пак дошле заедно (пошто гледаме дека у ист момент доаѓаат)? Значи само дете од 10 године може да поверуе на ова дека Икер не сака да му се поздрави заради тоа што најверојатно Давид ќе дојде у Реал.
А ова копиљов ка ќе му го слушнем гласот кожа ми се ежи.
Трансферот е договорен одамна Бенитез нема врска со тоа.Значи, прва работа што ја направи Бенитез откако дојде од Наполи е да го појача Јувентус уште малку![]()
Никој не рече дека Икер е светец, ама за да веруеш у клипон погоре у најмала рука е дебилно.Значи Икер на семафор застанува кога игра ГТА,до толку е добар и светец да ова горе нема шанси да е точно...
Можеби нема врска со вистината тоа што се трудат да го прикажат горе во клипот иако не видовме ни п од пријателски однос во тие неколку минути меѓу нив.Тоа како Икер ја сака и се справува со конкуренцијата било тоа да е некој од голманската позиција или тренерската,видовме пред 2-3 години..Никој не рече дека Икер е светец, ама за да веруеш у клипон погоре у најмала рука е дебилно.