Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Касиљас е боггггг што оди по земјата

Икер во Реал = Мијалков во Мкд

Ако се додаде на овие и Навас и имаме проблем :coffee:
А што на пример ако претходно се виделе, или пак дошле заедно (пошто гледаме дека у ист момент доаѓаат)? Значи само дете од 10 године може да поверуе на ова дека Икер не сака да му се поздрави заради тоа што најверојатно Давид ќе дојде у Реал.
А ова копиљов ка ќе му го слушнем гласот кожа ми се ежи.

А што на пример ако претходно се виделе, или пак дошле заедно (пошто гледаме дека у ист момент доаѓаат)? Значи само дете од 10 године може да поверуе на ова дека Икер не сака да му се поздрави заради тоа што најверојатно Давид ќе дојде у Реал.
А ова копиљов ка ќе му го слушнем гласот кожа ми се ежи.
Ti be em fraerce em pederce, eze ti se glaso od maski

Значи Икер на семафор застанува кога игра ГТА,до толку е добар и светец да ова горе нема шанси да е точно...

1270989_Real_Madrid_CF.jpg

Ајде: " Некој титули освојува, некој реклами си снима" :D

Значи, прва работа што ја направи Бенитез откако дојде од Наполи е да го појача Јувентус уште малку :pos:

Значи, прва работа што ја направи Бенитез откако дојде од Наполи е да го појача Јувентус уште малку :pos:
Трансферот е договорен одамна Бенитез нема врска со тоа.

Значи Икер на семафор застанува кога игра ГТА,до толку е добар и светец да ова горе нема шанси да е точно...
Никој не рече дека Икер е светец, ама за да веруеш у клипон погоре у најмала рука е дебилно.

Никој не рече дека Икер е светец, ама за да веруеш у клипон погоре у најмала рука е дебилно.
Можеби нема врска со вистината тоа што се трудат да го прикажат горе во клипот иако не видовме ни п од пријателски однос во тие неколку минути меѓу нив.Тоа како Икер ја сака и се справува со конкуренцијата било тоа да е некој од голманската позиција или тренерската,видовме пред 2-3 години..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom