Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Једина позитива денес е што играме 4-4-2. Средината ја добиваме автоматски со ова и ќе има многу сличен меч на првиот. Цврста одбрана(мора) од наша страна и голем посед, со по некоја срамжелива шанса.
0-0 до 90 минута. За судиското продолжение, не зборувам. :)))

Лошо ќе биде ако заврши 0:0 после 90 минути. Они со сета сила ќе тргнат да дадат гол и потоа паркирање Сканиата пред гол. А не заборавајте дека гол у гости важи и во продолженијата, па така при 1:1 испаѓаме.

Ни треба само еден среќен гол, да поведеме 1-0, после има да се отворат и да ги ебеме на контри. Само така гледам начин некако. Недај боже да поведат тие први, тек тогаш ќе биде заебано.

Само да не излезе со Пепе во средина од тоа најмногу се плашам.

^ Карло не е Мурињо :D
Оптимист сум денеска, и ќе ме треснат вечер од земја :D

Само да не излезе со Пепе во средина од тоа најмногу се плашам.
wanna be murinjo.
А ако тргнеме од фактот кој би подобро одиграл од кедира пепе иљара и силва, стриктно за вечер ја би Пепе.

Пожртвуваноста и желбата пред се, а и ќе биде дмф, позади Крос Џејмс и Иско. ќе сече топки и мн побрзо ќе се трансформира у 4-3-3.

Видеќемо

Последен пат кога Пепе играше дмф, доби црвен картон за цифката против Алвеш пред 4 години.

wanna be murinjo.
А ако тргнеме од фактот кој би подобро одиграл од кедира пепе иљара и силва, стриктно за вечер ја би Пепе.

Пожртвуваноста и желбата пред се, а и ќе биде дмф, позади Крос Џејмс и Иско. ќе сече топки и мн побрзо ќе се трансформира у 4-3-3.

Видеќемо
Знаејки го каков е во неговата психа наспроти играчи слични како него не би го пуштил да игра од старт , а ако игра не му бега црвен . Mark my wors !

Оптимист сум денеска, и ќе ме треснат вечер од земја :D
Ве молам не се надевајте вечерва многу, Ќе ви се заеби остатокот од вечерта после, гледајте си лагано бе :D

Кое играчиште е Ди Мариа..едноставно се чудам колку брзо го заборавивте и колкава нинџа беше кога играше за вас...едноставно играч што можи да покрие 3-4 позиции и на сите играше перфектно

Iker
Karva-Ramos-Pepe-Arbeloa
James-Kross-Isco-Jese
Cicha<->CR​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom