- Член од
- 1 октомври 2013
- Мислења
- 759
- Поени од реакции
- 336
Како не рече бе викаш демек ланскиов шалке бил појак па 6 гола дале реал сега послаб и пак неможат барем 3 гола тоа ти бeше фората?Мене ли ми се обраќаш? Ја ништо не реков.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не рече бе викаш демек ланскиов шалке бил појак па 6 гола дале реал сега послаб и пак неможат барем 3 гола тоа ти бeше фората?Мене ли ми се обраќаш? Ја ништо не реков.
Ти одбојка на трева да не гледаше... одма да се кењало. Топ изигра детето.. што сакаш ти на прва утакмица да додава ко Зидан.Nekoj pisa koa dojde lucas deka mu treba 3 saata za da podade, ne e promasil mnogu 2.5 mu trebat
Имам чувство дека ка е топкава у Иско, не може ни Господ да му ја одземе![]()
Само разликата брат е у кондицијата другото буквално е се исто..али со тек на време и кондицијата ќе му се подобриМешавина од елеганцијата на Зидан и Иниеста.. Браво. Годинава стана еден од тие "незаменливите" у тимот како лани што беше Ди Мариа.
Тамам , на лето во Ливерпул за 55 мМешавина од елеганцијата на Зидан и Иниеста.. Браво. Годинава стана еден од тие "незаменливите" у тимот како лани што беше Ди Мариа.
Мешавина од елеганцијата на Зидан и Иниеста.. Браво. Годинава стана еден од тие "незаменливите" у тимот како лани што беше Ди Мариа.
По којзнае кој пут...слушајте ме, ка не уплаќам обавезно “фаќам“.0-2 конечен резултат![]()
Кој очај се овие Шалке, 2 паса не знаеа да сврзат![]()
Не се дотолку слаби како што изгледаа...јбг против Реал Мадрид играа затоа така изгубено делуваа без некоја идеја,иначе кога ги гледам во Бундес баш онака добри акции прават и плус се многу организирана екипа..ех сега го немаат квалитетот за да можат да му се спротистават на Реал Мадрид..и тоа замисли Балето,Роналдо,Бензема,Иско..скоро сите освен Марсело изиграа онака просечно и рутински..да беа во истата форма како пред Јануари пак ќе летаа шестарди