Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Под влагање у дуели не мислим на тепање. Мислим на желба за да освоиш топка и жар у играта. Ваков пристап на играчите не е дозволен ни у третолигаш, а камо ли на играчи кои земаат милионски плати.Real ne praktikuva takva igra vekje 2 godini. Posleden pat protiv Barca toa , na celo so Murinho.
Igrame da se naigruvame. Zatoa so Barca imame 10 pati povekje shansi da pobedime odkolku protiv Atletico.
Sega, dali Carlo e kriv? Sigurno e kriv. Da nemozes protiv igra da najdes protiv eden isti protivnik
10+ natprevari, e losa rabotaProtiv Atletico, skoro sekoj natprevar, deluvame ponemokjno odkolku koga gubevme od Barca po 0-5 i 2-6
![]()
Ау колку е ова точно, скоро секој викенд ги следам, посраните се мачат со Леванте, Ваљекано и Виљареал да тепаат, обавезно примаат гол, тепаат убедливо ама се мачат, а види ги со нас, како со маалска екипа да играат. Тоа е психата, нашата паѓа против нив, нивната е 200% појачана против нас. Страшна мотивација имаат ама едино против НАС, против другиве екипи ми се како секоја просечна тврда екипа.@Verdict
И со Рамос и Пепе во тим, и со Модриќ со ваков пристап ќе беше истото срање. Анчелоти не треба да се криви за тактиката, таа е во втор план, во прв план е психата, таа е тоа што треба да се среди. Мислам, неодамна имавме ваков случај на немоќ со Барса, па ни требаа 2-3 утакмици да ја префрлиме моќта кај нас, тоа ќе треба и тука. Тогаш тоа почна после дебаклот, да се надеваме дека и ова ќе почне после дебаклов.![]()
Денеска по незнам кој пат Атлетико направи вишок играч во шеснаесетникот на Реал, тоа е таа тотално прочитана тактика, нема бегање од ова, 0 шанси за гол од страна на Реал. Што реално се случува и не е така критично. Проблемот е што после 6 утакмици Карло го игра истото, ама баш секогаш, а и на пресот изјави дека тактиката му е во ред но однесувањето на играчите не е. Епа ако тренерот не сака да смени ништо а гледа дека не функционира тогаш нема што да кажеме ние фановите.