Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
ако не влезеше Роналдо во голгетерски пост,сега ќе имаше 40 гола..арно си кажа фанот на барса порано,пошто стандард за него beше 3+ гола оваа сезона како што почна :D :D :D

Да не барам мислења на почеток на сезона, ко ќе седеше Иско на клупа заради лошиот старт. Suck it.

Критиките за Бејл се и тоа како оправдани, за разлика од коментарите на почетокот од сезоната, кога „скапите играчки на Перез мораат да стартуваат по секоја цена“ за после да испадне дека тие ни се клучните играчи. Крос и Хамес на непроверено беа прогласени за фејл трансфери, а освен тоа што до некаде ги оправдаа парите дадени за нив (велам до некаде пошо сезоната е едвај на пола), се покажаа и како подобри од играчите кои ги заменија (Алонсо и Ди Марија).

Како што некој спомна претходно, серијава од 20 победи во низа е единственото нешто што го вади Бејл. Тој е моментално најслабиот играч во тимот. Доста утакмици пројдоа откако се врати од повредата и време е да ја врати формата од лани кога растураа со Роналдо (ова ко Кики да напраил некоја влашка магија и зел дел од силата на Бејл за него). Лесно е при пораз (а тој кад тад ќе се деси) да се бараат виновници, да се покажува со прст кон некого, дали е тоа е кикс во одбраната или неискористен зицер во нападот. Сега треба да излезат одредени слабости на виделина. Да бидам јасен, не барам влакна во јајце. Камо среќа да немаше потреба од вакви коментари. Ама не можам да останам слеп на слабата игра на Бејл сезонава. Особено што имам репер како што е ланската па можам да споредам.

Не ја гледав утакмицава, по вашиот муабет најпрво помислив дека сме изгубиле...

Океј де, никој не рече "продај го копилето пошто ништо не игра". Секој си има право да го критикува Бејл за моменталнава форма. Ништо не игра сезонава, буквално ништо! Не е ни 10% од тоа што беше лани, а ја очекував да екслодира оваа сезона. Друго што ме иритира, максимално, е тоа што делува тотално незаинтересирано. Ист случај е ко Бензема до лани. Кога се труди играч а не му оди е друго. А овја ем не му иде, ама па кур го заболе за тоа. Е тоа е тоа што ме нервира и мислим дека некој од Икер или Рамос треба да му одржи една лекција, дека со една сезона не се стануе Бог и батина у Реал. Или нека се опрае, или ќе се врати за некоја сезона у Тотенхем.

10406428_10150740931739953_8290656514596641146_n.jpg

играч на месецот ноември !

не ми се веруваше дека некад би ја заслужил наградава.
Браво Бенз

Редно беше да кискнат на толку мизерна игра и вадење во последна минута. Мора да се одржува моментумов во лигава, на одлична предност сме.

Има квичење:)) не му свирнал пенал :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оти јас мислам дека Гетафе е оштетен со тоа што во 93,59 им е прекината контра 1на 1 ? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom