Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Иско и Хамес кое убиствено дуо се човече. Ми се свиѓа како игра Чичарито, се движи брзо, брзо утрчува без да влегува во офсајд, плус имаше добра асистенција со пета. Би било добро доколку може да се откупи на крај од сезона, подобра варијанта е од Мората бар за мене, едино висината е малку проблем. Одлична утакмица за Хесе, неописливо ми е драго за него, се гледа дека физички не е уште фит и има страв т.е претпазлив е во дуели што е нормално после таква повреда. Со добивање соодветни минути мислам дека и тоа може да се надмине и целосно да си ја врати самодовербата. Ете Анчелоти го најавува за со Лудогорец. Супер што постигна гол, али финтава повеќе му вредеше, со пета меѓу нозе :)

Сме земале вчера и некое ново дете...
Нешто удрија по млади таленти нашиве ,му дојде умот на Перез да игра со млади играчи ,со оглед дека во тимот се повеќето 22-23 годишњаци :D

10805812_1232998676740346_3830647856605729397_n.png

Screenshot_4.jpg
Ќе биде интересен Крисмасот, вклучувајќи го и гостувањето на Местаља на 4ти јануари :)

Која е последната двојка? Значи технички ако ја пројдеме Барса, тоа е тоа.

Вие озбилно ова? Да не си дочекате, само тоа ќе ви речам..
Не е прв играч Абидал за кој Реал изразиле подршка...Лани имаше само 2-3...а некако не се сеќавам на кампот да имало нешто такво за играч на Реал? За било каква подолга повреда..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom