O
ob1
Гостин
Никој не бара од Перез да го продаде Икер, туку се бара од Икер да се освести и да си ја врати формата или сам да си побара да биде седнат на клупа и да даде предност на некој други.. нели, за доброто на клубот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се согласувам дека Перез направил грешка.Перез беше ставен во топ поради ситуацијата со Раул, несака да ја направи истата грешка со Икер, мислиш Малдини, Занети и такви легенди шо останале цел живот во еден клуб не биле товар и ван форма на крајот на кариерата? Нормално е чоекот е веќе у години, а и не е толку лош како шо е представен од страна на медиуми и слично. Сеуште е топ 5 голмани без дискусија
Не се согласувам дека Перез направил грешка.
Баш напротив Реал на Раул го третираше како Легенда на клубот, дури и слична беше ситуацијата кога се бираше меѓу него и Дел Боске го одбраа најдобриот играч а Дел Боске беше пуштен низ вода. Јавна тајна беше дека Раул и Дел Боске биле во лоши односи.
Раул во последните 2-3 години се влечеше по терен и играше на стара слава. Баш во времето на Капело редовно беше ваден до 60 минута, а со Еспањол го извади уште на полувреме. Е до толку беше очаен Раул ама мораше да биде стартер по секоја цена. Откога дојде Мурињо му беше ставено до знаење дека нема да биде милениче и му беше понудено да биде резерва што беше очекувано зашто Игуаин тогаш беше машина за голови. Но, Раул сакаше првотимски статус кој Реал не можеше да му го даде па затоа си отиде.
Баш штета што не остана од денешна гледна точка, сигурно ќе добиваше доста минути со оглед повредата на Игуаин и мизерниот Бензема.
Раул покажа дека може да игра врвен фудбал баш во неговиот иден клуб Шалке, мене ми е еден од омилените фудбалери покрај тоа шо не беше фудбалер на Милан, едноставно еден од најреспектираните играчи ever, легенда невидена играчиште и покрај се човек на терен и надвор од него aka Малдини
Уште ми е криво шо не дојде Милан 2010 а беше поврзуван![]()
Икер последниве 2-3 години правеше киксови во најважните утакмици.И со Мурињо таа сезона кога освоивме ЛаЛига неколку голови прими од слободен од 30-40 метра кога беше многу тесно,после незнам зашто сите се праат ненормални за финалето кога голот беше 100% негова грешка,грешка која да не беше Рамос ќе го упропастеше финалето чекано 12 години,а да не зборам за тоа во каква форма беше на светското со излегување па застанување,па враќање што е најлошо за еден голман,па нонстоп примани голови од петерец,а и глупостите од типот братство единство со тие од каталонија и нерадување на голови.
Факт е дека Диего го избркаа само за да овој биде неприкосновен,Кејлор е исто што е и Чикарито за Бензема.Икер ја колку што паметам изјави дека доколку Мурињо останел и продолжел да го остава на клупа би го напуштил клубот,што и не личи толку на светец и мадрдиста ко што го правите.
На Касиљас времето помина,кога можевме да се опростиме од едни Раул и Гути(кои останаа вистински легенди без никакви глупости),ќе можете и од него.На крај краева јас лично навивам за клубот и ме интересира само победите и успесите,а не тоа како се осеќа Икер....
Разликта меѓу Џерард и Икер на таа тема е голема..Според вашите искази мислења ливерпул требаше да го избркаат Џерард ради киксот против Челзи лани во Пл кој можеби низ раце е пропушти титулата?Земете ги нив пример и Џерард не е у некоја форма па го чуваат ради да имаат легенда во клубот да ги учи новите играчи како и што значи клубот
Не да искочи дека го бранам Икер ама нема потреба од бркање може само да биде седнат на клупа ништо повеќе и да брани на утакмици од понизок ранг против Базел и таквите тимој али против појаките Кејлор за мене би бил Нумеро 1...
Све ќе си дојдат работите во свое време не се секирајте сега во сабота ќе падни атлетико и тоа убаво ќе видите
Поздрав![]()
не дека го бранам Икер...ама така е у пм
![]()