Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно зошто на секој пост шо ќе го објави на фб мора да се потпиши на крај:

" Karim..."

Демек да не се збуни некој или шо? :D
He's doing what he wants :D

Мене нема да ме чуди Роналдо наредна сезона да премине во Јунајтед. Ќе ја трошат миљардата плус ќе играат ЛШ... нас ни предстои тешка сезона. Плус ако Меси му ја земе златната топка за 2та гола против Еибар и финале СП. Факторот Мендес ќе проработи... да му ебам мафијашот :)

Абе зашто не сваќате дека кога играме со многу офанзивни бекови примаме бебешки голови?
Јас би го играл против атлетико Арбелоа барем постабилен ми е назад а Марсело како лев бек и топ ќе биде а и Кејлор да брани + Чича да влези 65 минута на изморени дефанзивци ќе им закаче гол ако не ништо барем ќе имаме шанси за гол па една ќе влези илјада посто пееесет посто :D

Имам познаник кој тренира во младите категории на Лудогорец, ако успее да земе нешто повеќе карти, ке ви ги понудам по скоро набавна цена.

Последно уредено:
Значи остануваме со Иљара, Крос и Модрич за двете позиции во средина, ако ги рачунаме Хамес и Иско да се борат за едно место и само со четворица играчи во нападот: Роналдо, Бејл, Бензема и Чичарито.
Катастрофа, тек сега ми е мака што не го земавме Гураин барем колку-толку ќе покриеше во средината.
Премалку играчи, а капак на све е што замените се ужас.(Иљара, Кедира, Арбелоа, Чичарито)
Ако ни се повреди некој од Крос/Модрич сезонава е осудена на пропаст уште пред да почне.

Тежок песимист сум за сезонава. Единствено надеж ми даваат Карло и Хесе.

Не ми е јасно зошто на секој пост шо ќе го објави на фб мора да се потпиши на крај:

" Karim..."

Демек да не се збуни некој или шо? :D
Епа ти си мислиш Karim Benzema оно да ти било Karim Perez, врски преку тате фаќа за место у тимот. :pos:[DOUBLEPOST=1409691877][/DOUBLEPOST]Инаку Карло лесно може да си ја задржи формацијата ако Бејл го игра на местото каде што играше Ди Марија, да не заборавиме дека Бејл беше одбранбен играч и на таа позиција би покривал и назад повеќе. Хамес може да ја земе моменталната позиција на Бејл, ова се некои фикс идеи кој можеби би функционирале.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom