Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги потрошивме ги земавме Крос и Хамес... ваљда цел Крос ни плативте и цел од ХамесДечки, фала за Ангеле, се надевам паметно ке ги потрошите парите. Не се малку.
Ова.Го потев овој дрес на секој натпревар како да беше последен. Имаше случаи во кои работите ми одеа од рака и други кога не, но можам само да ве осигурам дека секогаш давав се од себе за овој дрес.
Анхел Ди Мариа "
Манџукиќ кај вас мислам најдобро ќе се снајдеше. Се знае со Модриќ, работи како коњ, секогаш ќе трчаше и назад за да им помогне на средината, игра со глава за нафрлените на Рони и Бејл, ќе требаше ЛШ да ви ја дадат уште дентаМанџукиќ и Фалкао ми беа фаворити летово за напаѓач. Тип на напаѓачи кои страшно би се уклопиле у нашава формација.
Кој и да е, ама мора да се донесе некој! Не смее да се потпреме на трапчоно, па уште и он ако се повреди е тек тогаш ќе му ја мислиме. Некој ќе рече дека може и Роналдо да игра како најистурен. Точно, ама без потреба го лимитираш таков играч кога можеш да донесеш уште еден напаѓач.
Манџукиќ кај вас мислам најдобро ќе се снајдеше. Се знае со Модриќ, работи како коњ, секогаш ќе трчаше и назад за да им помогне на средината, игра со глава за нафрлените на Рони и Бејл, ќе требаше ЛШ да ви ја дадат уште дента![]()
Ја го зборим цело лето ова. Ама ајде, Бензема е “најидеален“Манџукиќ кај вас мислам најдобро ќе се снајдеше. Се знае со Модриќ, работи како коњ, секогаш ќе трчаше и назад за да им помогне на средината, игра со глава за нафрлените на Рони и Бејл, ќе требаше ЛШ да ви ја дадат уште дента![]()