Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И нив им е непријатно упм :facepalm:
10574250_10153096482102306_7042967420310089984_n.jpg
ауу само што видов на Алиекспрес вакви дресови и дојдов да прашам дали е точно :vozbud: пак Нињо нека ја руга Калиси дека има повеќе титули од Реал. :LOL:[DOUBLEPOST=1409055640][/DOUBLEPOST]
На оваа има разлика помеѓу fan и player нешо у дресот или :D
Исто е се, порачај си без гајле :)

Супер си е дресот у споредба со првите два бе, шовие? Не чини само глупата имитациа на крагња која ја опнаа и на белиот и го усраа максимално, заедно со глупите налепени најлонски бројки. Најтапа колекција на дресови сезонава. Ја ќе си зеам од ланските, ем поефтино ем поубави. Едино може црниов од сеа да се испоштува Калиси. :coffee:

Многу бе прибирлив ти :pos:
Белиот е супер, розовиот исто ама не е боја што ја преферирам...црниот ми е ко некоја ефтина мајца со змеј на него wtf.

^ Значи глуп е. :D Супер им се глобално на Адидас годинава, тоа линијата позади дава шмек, за СП на сите репрезентации нивни им беа топ дресовите, овдека опнале глупа имитација, барем асална крагња да беше.

real-madrid-team-2011-2012-red-shirt-kit.jpg

Убедливо најдобриот гостински дрес што сме го имале изминативе сезони, за овој ми е најкриво шо не земав. :(

Можеш по нет да го најдеш.

75mil evra Maria...oficijalno...

Pa i ne e taka lose xD

Neka mu e so srekja :)

И 9 мил. варијабилни

Според марка

El 'top ten' de traspasos blancos
Jugador. Destino. Precio
Di MaríaManchester United 84.000.000
ÖzilArsenal 45.000.000
RobinhoManchester City 42.000.000
HiguaínNápoles 37.000.000
AnelkaPSG 31.000.000
RobbenBayern 25.000.000
OwenNewcastle 24.000.000
MakeleleChelsea 24.000.000
SeedorfInter 24.000.000
MorataJuventus 22.000.000

Leer más:Real Madrid: Di María, traspaso récord del Madrid - MARCA.com

Последно уредено:
Utd na oficijalnata imat 75 napisano(vo funti)..a za varijabilni nz..

Ajde sega Falcao xD

Utd na oficijalnata imat 75 napisano(vo funti)..a za varijabilni nz..

Ajde sega Falcao xD
Manchester United is delighted to announce that Angel Di Maria has completed his transfer for a British record fee of £59.7million. Angel joins on a five-year contract.

Добро ти си викал оти имат пишано 75м евра, ама претворени во фунти така? :D Не те сфатив од прва, после коа препрочитав нагоре друго испадна. xD

еве проштално писмо од ДиМарија на МАРКА.... пошто ова на реалмадрид.ком нема да го има никојпат

:place::place::place::place::place::place:

"Никогаш не беше моја желбата да заминам !!"

Анхел Ди Мариа сакаше да се опрости од мадридистите после 4 сезони поминати во клубот, откако направи рекорден трансфер во Јунајтед. Па токму затоа тој напиша писмо во кое ги објаснува причините за своето заминување како и се заблагодарува до сите фанови на Реал Мадрид за безрезервната подршка. МАРКА го објавува ексклузивно писмото на Ди Мариа. Во продолжение следат неговите зборови:

Отворено писмо од Анхел Ди Мариа

"Почитувани мадридисти

Мојот циклус во Реал Мадрид дојде до својот крај. Невозможно е да се испише се што преживеав во Мадрид во неколку линии, но ова писмо вреди за да објаснам што чувствувам во моментот на заминување. Во овие четири години во кои ја имав честа да го бранам овој свет дрес се чувствувам повеќе од почестен за се што помина и што остваривме со моите соиграчи.

На жалост, денес дојде времето да заминам, но морам да кажам дека тоа не беше моја желба. Како и секоја личност која работи, секогаш сакав да прогресирам. Откако ја освоивме Decima заминав на подготовки за Мундијалот со надеж дека ќе добијам гест од Директивата, нешто што никогаш не дојде. Се зборуваа многу работи и многу лаги. Секогаш сакаа да ми ја препуштат иницијативата за излез од клубот, но не беше така. На жалост, не сум по фудбалскиот вкус на некоја личност од внатре. Она што го побарав јас беше само она што беше чесно. Има многу работи кои јас ги вреднувам и многу од нив немаат врска со мојата плата. Се надевам дека ќе ги најдам истите во Манчестер Јунајтед, еден од најголемите клубови во историјата со кој дај Боже да направиме историја.

Ја имав таа среќа да ја делам соблекувалната со фантастични играчи, кои покрај тоа беа и најдобрите можни соиграчи. Мислам дека тоа беше клучно да ја освоиме Decima. Сакам да побарам прошка за моментите во кои грешев, внатре или надвор од теренот. Никогаш не беше моја интенција да оштетам некого. Го потев овој дрес на секој натпревар како да беше последен. Имаше случаи во кои работите ми одеа од рака и други кога не, но можам само да ве осигурам дека секогаш давав се од себе за овој дрес.

Сакам да и се заблагодарам на Шпанија за се што ми даде и посебно за раѓањето на мојата ќерка на таа земја. И специјална благодарност до луѓето во болницата Монтепринципе, која секогаш ќе ја носам во моето срце. Мојата сопруга, мојата ќерка и јас сме ви бескрајно благодарни за се што сторивте за нас. Исто така голема благодарност до моите соиграчи, кои ме подржуваа секогаш, во добрите и лошите моменти, до различните стручни штабови со кои работев во кариерата во Мадрид и до сите личности кои работеа во моето време во клубот, со кои имам одлична релација.

Посакувам од се срце Реал Мадрид да има голема сезона и да ги достигне целите кои секогаш ги бара. Секогаш во моето сеќавање ќе го носам тој момент кога излегов на теренот на Бернабеу во Суперкупот и кога ја почувствував бескрајната подршка на нјадобрата публика на светот. Бескрајна благодарност до сите мадридисти !! Сеуште ми е наежена кожата. Не го имав најдоброто простување во она што за жал беше последниот натпревар за мене.

HALA MADRID. Засекогаш !!

Анхел Ди Мариа "

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom