Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Си отиде Диего м? Многу ми е жал, за овие скоро две сезони, многу направи за клубот, да не се повторувам. Ама тоа е, Касиљас е Касиљас ама се надевам дека нема веќе да има глупи грешки од негова страна, како кога бранеше во неколку наврати минатата сезона.

Утре се надевам на првиот трофеј, конечно да ги видеме новите играчи како ќе се покажат. Но и јас мислам дека и Џејмс и Крос да играт од прва минута е пребрзо, особено утакмица за трофеј. Може еден од нив да стартува, поим немам што ќе биде, тимот е многу освежен и секако ќе им треба време да се уиграат.

10609597_672397099517389_8111195155763823862_n.jpg

утре Бензема ќе даде 2-3 гола и нема да го купиме Фалкао..и за 2-3 месеци сите ќе пцуеме :D

Ќе стартуваат Крос и Џејмс утре. Бејл можно е да не почне прва.
As the boss said

Бејл е 100% стартер. Нема теорија он да не стартне, у најбољи форма е од сите. Јас би играл со:
Икер, Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело. Кедира, Модрич, Крос. Кристијано, Бејл, Бензема.
Само Крос би го стартуел од новиве. Сепак Кејлор, Крос и Џејмс, не гинеа лани за да играме за титулава сеа. Секако предност би имале старите, Крос би го играл, највеќе ради отсуството на Чаби, инаку ниту тој.

Бејл е 100% стартер. Нема теорија он да не стартне, у најбољи форма е од сите. Јас би играл со:
Икер, Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело. Кедира, Модрич, Крос. Кристијано, Бејл, Бензема.
Само Крос би го стартуел од новиве. Сепак Кејлор, Крос и Џејмс, не гинеа лани за да играме за титулава сеа. Секако предност би имале старите, Крос би го играл, највеќе ради отсуството на Чаби, инаку ниту тој.
И ја мислам исто, ама босот изјавил преска дрка утре ќе одлуче дали ќе стартува со Бејл.
А исто дека овие двајца нови ќе стартуват.
Видеќемо

Аман бе со тој Марсело... во вакви битни утакмици нејќам да го гледам ко бек. Боље лево крило да играло детето... паметот му го шекнаа немците а вие уште го ставате прв состав лев бек. Па Начо е поспремен во дефанзива од него.[DOUBLEPOST=1407807726][/DOUBLEPOST]
Икер
Карвахал - Пепе - Рамос - Коентрао
Кедира
Модриќ - Крос
Бејл - Бензема - Роналдо​

Последно уредено:
Братче не да ме сватиш погрешно,но Џејмс и Крос се сега мадридисти и треба да ги гледаме како сите останати сега им е прилика да покажат зошто вредат 30 и 75 мил..А читам нешто демек Бејл можел и да не стартува тогаш изгледа Џејмс ќе игра Крило а ќе биде метнат и Кедира/Ди Мариа во средниот ред :) ама сепак Бејл си е Бејл :)

Ја колку што видов, имаше изјавено дека и Крос и Џејмс ЌЕ ИГРААТ, што не значи дека ќе бидат стартери.
Ја на твитер читав, можно е и некои да си пишале новинари од нив :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom