Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Преговараме со Диего, збор два за момакот, има ли уште 2,3 сезони на ниво во него ?

После 1 недела ради Хамес, ене ме пак.
^Диего нема да е на исто ниво во друг клуб, како во Мадрид.
Друга работа. Ептен ми е криво за Лопез, али ова мораше да се деси. Сигурен сум дека Икер притиснал дискретно горе во управата. Му требаат и него натпревари за да ја врати полната форма, а ќе ја врати донекаде, сигурен сум. Карло во ситуацијава никој не го рецка, нема он "стаж во клубот" за да го решава тој проблем, иако треба. Значи Диего нема да е продаден, туку ќе биде избркан, што е крајно некоректно. Баш ќе е интересно да видиме како ќе му е на Икер со Навас.[DOUBLEPOST=1407271069][/DOUBLEPOST]Едит. Диџејманга од коа стана СанИкер, си иба мајката овој вториов.

Последно уредено:
Извадок од презентацијата,т.е. од говорот на К.Навас:
,, Имав понуди од неколку други големи екипи. Но кога дојде понудата од Реал, воопшто не размислував. Го чекав тој момент целиот мој живот. Реал е најголемиот клуб на светот. ,,

:свиркам:

^Па да бе и овој Бајер Монако го бараше, ама кога стигна понудата од Реал... :icon_lol:

uza9y3av.jpg

Шта речи

Се спрема за трансфер во Северна Кореја, па мора да фризурата да му одговара со босот. :) За греота!

такво видео не сум видел подолго време...видео што разбудува емоции..бравос[DOUBLEPOST=1407342541][/DOUBLEPOST]Navas i Iker...so 6 секунди се е објаснето..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom