Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дефинитивно Лавеци си оди, а ПСЖ прицка силно за Ди Мариа

Мацари со Интер ќе го понижел Реал :pos::pos::pos: Што нема да слушнеш...Кастиља да им ја пуштимо ќе ги тепа.

Иначе, Медран и Васкез добри, Раул де Томас исто добар ама немаше многу топки за него да се покаже. Љоренте ми е изгубен на лев бек, исто ко Арбелоа. Деснак што не знае да игра со лева, па мора цело време да се мести на десна.

Бомбата на Бејл...ќе експлодира сезонава, исто како Модриќ втората сезона :)

Бејл сам си кажа дека со нетрпение очекува новата сезона,и дека сега е 100% спремен,за разлика од лани кога го мачеле повреди :)

Тој ќе ни биде најдобар играч сезонава мислам :D

Незнам за вас дечки, мене фудбалери како Пепе, цврсти, јаки физички ми се омилени. Зошто многу ретко ве следев претходната сезона, незнаев дека Карвахал е толку гомно од играч..

Хулиган на терен!!!

Добри се Кастиља бе...мислам дека ќе завршат на добра позиција сезонава што иде :D

Stealth и у фан клуб Интер свршуе моментално :) Гледам го прати фан-клубов па веруем дека и ова ќе го прочита. Го пече шупакот уште од ЛШ и Крос :)

Иначе кељајцата од баљерн изјавил ако не ја испимплале сезонава ко шо треба си одел , сакал трофеи , а баш сакам со нас да се начекаме во лш и крос да ги поздрави , пошо нели е многу "слаб"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Испаднаа од купов и сега со кој ке играат пријателски? :D

Да испаднеш ти со некоја Велешанка па да се освестиш, нема отпаѓање, групи се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom