Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
El Real Madrid y el Mónaco han llegado a un principio de acuerdo para traspasar al centrocampista colombiano James Rodríguez al conjunto blanco por 70 millones de euros (SER)

99% e готово.
Знам дека работата е скоро готова, пишав и јас пред некоја ден, мислев дека од ова денес што бил во Мадрид нема ништо конкретно а се шпекулираше дека може уште вечерва да потпише...

Ако дое овој крипов, јас би го пуштил Иско на некоја позајмица у Ливерпул и би го затворил трансфер периодот за летово.
Нема шанси така .. Ако дојде родригез Ди марија сигурно си оди бидејќи оваа цена што ја достигна Ди марија е максимум за него според мене .. така да тоа ќе да е потегот на Перез ...

Нема шанси така .. Ако дојде родригез Ди марија сигурно си оди бидејќи оваа цена што ја достигна Ди марија е максимум за него според мене .. така да тоа ќе да е потегот на Перез ...
Се ми е јасно. Затоа и пишав Јас шо би напраил. Нека си отидат или Кедира или Иско, од кој реално можат солидни суми да извадат. Само не Марија. За жива глава не би го дал.

Преболете.... Крос е доведен да игра на позицијата на Ди Марија ... си оди глушецот. Што побргу преболете така ќе ви биде полесно кога ќе си замине :cool:

Иско кој го ебе, а лани свршававмо кога потпиша за Реал...то је то што би рекол Сречко Катанац.

Иско кој го ебе, а лани свршававмо кога потпиша за Реал...то је то што би рекол Сречко Катанац.
Лани за лани сада има нова пичица у граду... на овој другиов ће свршаваме :D

g2107.73a0be3f91f6da8a4d3871c20150771f.jpg

Се очекува денес да потпише...

Него, со Фалкао шо се дешава? Не требаше и него да го зимате? Или “дај друго дете“ излезе работава :)

Кедира најверојатно останува во Реал Мадрид, бидејќи во Арсенал не доаѓа 99,9%. :unsure:

Играчите кои патуваат на турнеата во Америка.

Porteros: Diego López, Jesús y Pacheco.
Defensas: Pepe, Carvajal, Coentrão, Arbeloa, Nacho, D. Llorente y Derik.
Centrocampistas: Bale, Xabi Alonso, Isco, Illarra, M. Llorente, Medrán, Lucas y Mascarell.
Delanteros: Sobrino y De Tomás.

Абе овој Хамес дошол во Мадрид за да потпише со Патетико :eek:
Готово е се, само што видов на нивната страна .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom