Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
негде прочитав дека Реал и Баљерн постигнале договор за Крос. 35 мил евра.(шпекулација е да,ама има нешто сепак :D )

Кедира ќе си фаќа патот изгледа,пошто Карло изјави дека ДиМарија останува

Чекајте бе, не брзајте. Да освоиме светско, па и со златното знакче од напред да се најде дрес. :D

Ако го земеме Крос наредна сезона ќе бидеме главни фаворити за одбрана на титулата во Лш (y)
Да, Баљерн автоматски ќе бидат послаби конкуренти :pos:

Икер
Карвахал - Варан - Рамос - Коентрао
Алонсо
Модриќ - Крос
Бејл - Суарез - Роналдо
Дајте го вториот состав да се играмооо да се играмоооо :vozbud:

Лопез
Арбелоа - Пепе - Начо - Марсело
Иљараменди
Кедира - Иско
Ди Марија - Бензема - Хесе​

Денес започнува светското првенство во најважната споредна работа футбал кое се одржува во Бразил, светско првенство е врв за гледање фудбал за еден стравствен фудбалски љубител, за време на светското првенство за овие љубители застанува се буквално се, за зема одмор од работа, за испраќаат жената и децата на одмор, се спремаат телевизорите и се купува пиво (за мене РОСА), се исклучуваат од се. Светското првенство е уживање и опуштање, тогаш се заборава на сите проблеми и сите стресови, времето е прилогодено само на натпреварите.

Мене ова ќе ми биде 7-мо Светско првенство, на сите се сеќавам од 1990 во Италија, кога плачев што испадна Југославија од Аргентина на пенали, па до 2010 во Јужна Африка кога Иниеста ја донесе победата и пехарот на Шпанија за која навивам сега (бидејќи Македонија не учествува). Не заборавам ниту еден детаљ, ги следам првествата со голема страст и уживање.

Ова светско првенство е историско по повеќе работи кои за првпат ќе се применуваат, гол технологијата, спрејот за обележување при слободните, тајм аут ако е над 30 степени во траење од 3 минути. На ова светско за првпат нема изразит фаворит кој се одвојува од другите. Бразил е прв фаворит, но има голем притисок како домаќин и очекувањето да ја освојат 6 титула, тука се Шпанија, Германија, Аргентина и Португалија, последните две ќе зависта од учинокот на Меси и Роналдо.

Ќе навивам само за Шпанија и само за Шпанија, иако сметам дека ќе биде многу, многу тешко да се одбрани титулата.

ВРЗЕТЕ СЕ, ЗАПОЧНУВА АВАНТУРАТА БРАЗИЛ 2014

Kajo,подобар си и од Лила Филипова кога рекламира фустани на Елена-Лука...свака ти част :D :D

Овој Кака толку ми станал одвратен што ми се гади кај и да го видам,изполапа парите тука и си отиде,сега глуми нешто великомаченик:facepalm:
10449971_10154334200975179_6353622763626841498_n.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom