Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бидна и тоа. Би требало многу полесно догодина да ги поднесувате мечевите у ЛШ без топло ладно играње.

Рамос и Ангеле од работа :cuc:

Да не заборавиме да ставиме кадар од уште еден човек тука:

florentino-perez.jpg

Дајте ај ооо артисти напрајте од Пиќе таа раката петарда ко ни кладоја приклајте му уште 5 прсти и постирајте овде, мољим лепо и фала. :pipi:

Колку Пике, колку ?

33.jpg

Честито титула, уште целосно не сум ја гледал утакмицата, не сакав но морав со мобилен по 80 мин та почнам да ја следам и кога видам 0:1 почнав се во ред да пцујам, се предадов, за малку да исклучам, и ОП РАМООООООООООСССС

Што да кажам, сосема заслужена победа, но мора да има се признае на атлети, и тие играа ко ненормални.

Честито титула, уште целосно не сум ја гледал утакмицата, не сакав но морав со мобилен по 80 мин та почнам да ја следам и кога видам 0:1 почнав се во ред да пцујам, се предадов, за малку да исклучам, и ОП РАМООООООООООСССС

Што да кажам, сосема заслужена победа, но мора да има се признае на атлети, и тие играа ко ненормални.

?

Гледаше, или не гледаше?

Дечки, искрени честитки за 10 титула во ЛШ, апсолутно заслужена. Греота ќе беше една ваква генерација, со Роналдо, Алонсо, Рамос, Икер, Ди Марија и остали да не земе ваква титула. Одличен настап за Ди Марија, дефинитивно најдобар, а највеќе мерак ми беше за Икер, па он ако не заслужи титула во ЛШ кој друг заслужил? Пред 4 години една таква правда беше задоволена, а тоа беше легенда како Занети да го крене победничкиот пехар во ЛШ, а еве денес и друга правда е задоволена, а таа е Икер да го крене победничкиот пехар. Знам дека има освоено ЛШ таа сезона со Зидан и компанија, ама тогаш не беше капитен. :)

Дали има некој линк од некоја телевризија шо има уште пренос? Некоја шпанска односно на реал мадрид итн ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom