Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Коста тренирал со екипата...на таква повреда и дечкото пак ќе игра..браво..

а тие нашиве ако некој отсуствува нека се издупчи...утакмица на векот е тоа,мора да стегнаат јајца за утре :D

^Овој Коста сто посто зима некој БабоРадини билки пошто од неверојатни повреди се враќа за брзо време..не е природно тоа бе.. :eek:

Се осеќа кај вас возбуда вака пред финалево или слабо ? :D

Очекувам утре да стигнете до титула (y) Мораше поранешен Челзијаш да ви дојде за титула да освоите :D Ај па догодина ние освојуваме со вашиот од лани и сите среќни и задоволни :D

^Овој Коста сто посто зима некој БабоРадини билки пошто од неверојатни повреди се враќа за брзо време..не е природно тоа бе.. :eek:

Се осеќа кај вас возбуда вака пред финалево или слабо ? :D

Очекувам утре да стигнете до титула (y) Мораше поранешен Челзијаш да ви дојде за титула да освоите :D Ај па догодина ние освојуваме со вашиот од лани и сите среќни и задоволни :D

Ќе биде претешко да се освои :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Само ја ли мислам дека нема да освоиме? :cautious:
Колку е рекорд на гол-разлика во финале на ЛШ koга играл Реал ? 7-3 мислам, 4 голови разлика со Франкфурт Ајнтрахт.
Ако има фер судење, мислам дека ќе се сруши тој рекорд на Реал :P

Koj e sudija utre

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

не се плашам од јачината на Атлетико( видовме во купот дека може слободно да примат 2-3-4) колку што ме плаши играчите да не ги фати еуфорија од ФИНАЛЕ,а тогаш тешко се игра..

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Ако играше Чаби Алонсо сигурен ќе бев дека освојуваме, вака со негово отсуство и + Пепе ако не игра, што сезонава игра одлично.. незнам искрено.

Штом @dragonsky очекува да земете...
Жалам.
tumblr_inline_mt4ldpTdO91qcmv5x.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom