Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене сценариото за Лалига титулата не ми е невозможно, многу тешко и добро има ептен малку надеж ама сепак има :).

Реал има еден натпревар помалку, ако го добие ќе има три бодови помалку од Атлетико, се враќа на старото. Ако Атлетико загуби од некои од Леванте и Малага, а една исто нерешено, Реал е шампион, но тоа малку повеќе тешко.

Но одкај е сигурно дека Барселона ќе им ја пушти последната, ако биде така, ептен никаков начин на освојување титула за Атлетико, Како и да е, да се концентрираат на ЛШ.

Само мене сценариото за Лалига титулата не ми е невозможно, многу тешко и добро има ептен малку надеж ама сепак има :).

Реал има еден натпревар помалку, ако го добие ќе има три бодови помалку од Атлетико, се враќа на старото. Ако Атлетико загуби од некои од Леванте и Малага, а една исто нерешено, Реал е шампион, но тоа малку повеќе тешко.

Но одкај е сигурно дека Барселона ќе им ја пушти последната, ако биде така, ептен никаков начин на освојување титула за Атлетико, Како и да е, да се концентрираат на ЛШ.

2 да киксна на последните 3 мислам нема шанси, денес беше шансата, ама ете си тепаа, и реално најмногу си ја заслужуваат титулата.

Никој не ни е крив шо неможевме да тепаме во Севиља.

нема шанси веќе во лигата...и да кикснат една од леванте и малага,последната ако треба меси автогол на глава ќе си даде од 35метари ама атлетико ќе тепа...

за пофалба е освоената титула на атлетико во конкуренција со барса и реал...ама сепак кога гледам со какви ниски и долни работи се бавеа играчите(коста,мугадхаџидамалама арда,и тн) сепак на нерви ми одат..и тоа со играта на ќотек и провокации............ три точки :D

и да,да беше реал во таа ситуација,да играше бункер со екипи како гранада,елче,ваљадолид со 1 гол разлика,не би сакал таква титула...ама тоа е,они се атлетико,они се шампиони...

Neka odigrat kako so najavuvaat so srce u vtornik pa so saka neka se desava posle toa

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Само ЛШ сеа, одамна се знаеше дека лигата е изгубена, можи да се пробуваат некои нови тактики и формации сеа таму, а напорна игра за победа е само џабе трошење на играчите...

10264296_757592964271504_6058033339539634544_n.png

X икс икс ИКС ИКС ИКС... 1-1 /2-2

точен ли е податоко дека последните 6 утакмици таму ни се играни 2-1?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom