Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зашто али мило ми е што одмара Крис некое време... убаво ми е да ги гледам како се трудат сите да направат шанса за гол а не дај му ја топката нa него нека умре обидувајќи се :)

Нема потреба да игра Роналдо денеска и така имат 2 гола предност. Само памет во глава и може да се извлече нерешено :)

Според денешниве информации, Роналдо нема да биде стартер ама ипак ќе биде на клупа (веројатно пак по негово инсистирање). Ако стварно има проблеми со коленото, стварно е будала што ризикува на секоја утакмица.
Добро рече коментаторот на СК на прошлата утакмица. Игра под инекции, а тоа се должи на пасијата што ја има према фудбалот. Ама јебем ти и пасија и све, ако се работи за коленото ризикува посериозна повреда.

Vecer laganica 1-2 konecen rezultat (y)

Casillas: Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao;Illarra, Xabi Alonso, Modric; Di Maria, Benzema and Bale.[DOUBLEPOST=1396978919][/DOUBLEPOST]Јас ипак сакав да почне со Иско место Иљараменди али ајде :)

Casillas: Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao;Illarra, Xabi Alonso, Modric; Di Maria, Benzema and Bale.[DOUBLEPOST=1396978919][/DOUBLEPOST]Јас ипак сакав да почне со Иско место Иљараменди али ајде :)
Премногу офанзивна ќе биде така, одлично е вака со Иљара.

Diego López, Pepe, Ramos, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Nacho, Modric, Isco and Illarra.

Ова е тимот што излезе на официјалната од Реал. WTF?

Diego López, Pepe, Ramos, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Nacho, Modric, Isco and Illarra.

Ова е тимот што излезе на официјалната од Реал. WTF?

Грешка им е напишано еве на клипот во истиот пост, иде точниот состав.

[DOUBLEPOST=1396983884][/DOUBLEPOST]Дајте бе сопкаст

Последно уредено:
Абе,нешо многу вешти се мислет со топка,дриблет пред 16 ник,враќет на голма...ама дан си ојме со плачење..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom