Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1394334335.jpg

Мака ми е само за Роналдо. Ја има таа несреќа да игра со лузерски тим, а кутриот дава се од себе ама неможи се сам........ама барем зема 18м. утеха.................
За ла ла лига не се надевајте
За ЛШ уште помалце - нема шанси едно ставно, да се помини и дортмунд успех е
За купо - да се молиме на роналдо да ја реши како во 2011 и да има свој ден иначе и таму се 50-50 шансите и големо прашање е и купо дали ке се земи.
Анчелоти FUERA !

Кажав и на почетокот на сезона, Анчелоти го имам пратено и во Милан и во Челси, човекот знае да ја спреми екипата со послабите екипи, но проблемот е ако противникот му ја прочита тактиката е тогаш сте наебавте па имајте и десет роналдовци во тим, нема да смени ништо од почеток до крај и со глава во зид ке оди до 90 минута, за разлика од него МУрињо, Фергусон, Хејнкес, Гвардиола кога ке видат дека не оди нешто и се прочитани веднаш повлекуваат потези и ја менуваат тактиката, така да мислам дека со Дортмунд ке пројдете само затоа што Дортмунд моментално е претворен во болница.

За Виктор Валдес заврши сезоната...
Мораше ли сега да се повреди, кога најмногу ни беше потребен :(

Ајде бе... среќа имаат Каталонциве
Што не ни се повреди на нас Бензема на почетокот кога најмногу ни беше непотребен ? Тоа е, малери...

интересни се муабетите од пред 2 недели во фан клуб Барса и фан клуб Реал.

Кога киксираа барса 2-3 утакмици ,одма управата ја сменија,тренери менуваа,меси го продадоа(да да,добро прочитавте) и донесоа 55 засилувања...
-Сега се им е во ред,играчите се супер,тренерот е супер тактичар...Меси е бог повторно :pos:

Сега Реал киксира 2 утакмици,одма не чини тренерот,не чини составот,не чини формацијата,нови засилувања,нови тренери....:D
-А до пред 2 недели за тројна се правеше муабет,составот беше пронајден вистинскиот.....

Со оглед на тоа што до крајот секако ќе се менуваат работите според распоредот што го имаат и 3те екипи,ќе има киксови,па интересно ќе биде .... :)

Уште не ми е јасно што мајка бараше пепе на средина од теренот кога го примивме вториот гол ...

следното коло ќе биде интересно....една од последните шанси да испадне добро во корист на Реал

Espanyol? - ?Barcelona
Athletic Bilbao? - ?Atletico Madrid
Real Madrid? - ?Rayo Vallecano

(ако не го јадеме од валекано,нели ги тепаа на барса они xD)

1280073970_extras_albumes_0.jpg
Пред да кажете лош збор за Реал Мадрид погледнете го овој великан и избројте до 10 :)

Не секогаш тимот што покажува најдобра форма ја освојува ЛШ. Ако тоа не си го сфатил досега, џабе ќе се објаснуваме. Видовме Челзи каде како реално најслаб противник од полуфиналистите ја освои ЛШ. И да, сметам дека Баерн не е непобедлив. Анчелоти знае како се освојува ЛШ, ќе видиме што ќе се случи.
Точно, Челзи со никаква форма освои ЛШ. Ама за разлика од нас, Челзи ако ништо друго знаеше да се брани. А ЛШ се освојува со добра одбрана. И Грција освои ЕП со никаков тим, ама играше и тоа како добра одбрана.
Е за разлика од Челзи, на нас одбраната на посериозни мечеви ни е швајцарско сирење. Годинава на такви утакмици, редовно примаме минимум по 2 гола. Каде со таква одбрана на Ла Децима? Ќе дојде некоја посериозна екипа, ќе ни акне два гола на Бернабе и заврши приказната.

Abe ne e se taka crno, Atletiko sabota so bilbao na gosti a vtornik LS kaj barca na gosti taka da neveruvam da izvadat povolen rezultat na niedna od dvete utakmici, barca isto ima teski natprevari i tie ne se kojznae sto gubea od ekipi ko valadolid a imaat da igraat so bilbao, vilareal i posledno so atletiko. Samo nie da ne kiksirame do kraj i kockite mozno e da se namestat :D

Abe ne e se taka crno, Atletiko sabota so bilbao na gosti a vtornik LS kaj barca na gosti taka da neveruvam da izvadat povolen rezultat na niedna od dvete utakmici, barca isto ima teski natprevari i tie ne se kojznae sto gubea od ekipi ko valadolid a imaat da igraat so bilbao, vilareal i posledno so atletiko. Samo nie da ne kiksirame do kraj i kockite mozno e da se namestat :D

Абе ебати таков Реал што ке чека ривалите да му изгубат од треторазредни екипи за да биди шампион на крајо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom