Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Е де, Барса немат голман, оној коњот ќе брани :D Наредна примат од еспањол апчето

Мурињо на оваа ебана ЛаЛига со вакви тимови ко годинава и Бејл со Озил во тимот ќе имаше 18 бода предност,а Мората ќе беше стартер во класико.Затоа и највеќе ме боли кога одма после утакмица ќе ја дадат рекламана на топелевен со него,затоа што ова со босов,зидан,перез е тешка калакурница и се виде дека ќе биде така уште кога ги продадоа Озил и Игуаин,а за напаѓач никој ништо не ни спомнува.

^ Стварно очекувате дека можеме нешто да направиме во ЛШ? Сезонава немаме добиено НИТУ ЕДНА посериозна утакмица! Со кој памет мислите дека Баерн нема да ни го покаже патот како што и го покажа лани на Барса??
Не е муабетов дека ја сакам да отпаднат од ЛШ за инает зошто ја усрале во лига. Едноставно не веруем дека овој тим е способен да се бори за титула во ЛШ.

Пак Анчелоти крив што дупињава не можат две акции да сврзат, миљарда погрешни додавања. И секоја чест за ова што сакате Реал да испадне од ЛШ. Секоја чест.
Ја викам Мората е крив. Тој не е играч за Реал а го покажа тоа и денеска, 4 минути имаше да даде гол а не се состави со топката. #MorataOut.

у 90 минути имаме 2 100%тни шанси, ако не е вина на тренерот на кој е? Има проста логика, кога цел тим не игра добро тогаш не ја тражи вината во играчите тражи ја во тој кој ги ставил на терен. Головите што ги примивме беа грешки на инвидуални играчи, таму можеш да обвинуваш, за некреирањето на шанси и немањето идеја во нападот неможеш да обвинуваш поединци, едноставно има тактика на која се придржуваат, а таа нефункционираше денес. Факт е дека овие 2 утакмици одат на сметка на Карло, deal with it.

Се повреди Хесе и се тргна надоле, Колошинац на гилотина :pos:
Не затера малер овие 10 дена, белким ќе се обрне тркалото пак во наредните утакмици.

работата е што од готово,си правиш вересија..и сега ќе се молиш на екипи како еспањол или нз ти кој...
мада јас мислам 90% ги изгубивме шансите во ЛаЛига....

Во купот-финале е..се е можно,мада Карло не ми дава некој оптимизам,освен играчите ако не се наапат...

ЛШ,ни треба многу добар сплет на околности ,шансите ни се мали...

Тоа е..со 1 единствен напаѓач неможе да очекуваш 2-3 титуули...ЈЕС да Бенз е добар,ама треба и друг,треба ротација,и пред се измени во составот(Иско Плејмејкер)

Мурињо на оваа ебана ЛаЛига со вакви тимови ко годинава и Бејл со Озил во тимот ќе имаше 18 бода предност,а Мората ќе беше стартер во класико.Затоа и највеќе ме боли кога одма после утакмица ќе ја дадат рекламана на топелевен со него,затоа што ова со босов,зидан,перез е тешка калакурница и се виде дека ќе биде така уште кога ги продадоа Озил и Игуаин,а за напаѓач никој ништо не ни спомнува.
Имаш право, требаше по еден блоуџаб и молење на колена, за да останат Озил и Игуаин. Ди Марија беше најзагрозен од доведувањето на Бејл, и што направи тој? Не плачеше, туку реши да остане и да се бори за место во тимот. Доби нова позиција и стана најкорисен играч. Максимален респект.
^ Стварно очекувате дека можеме нешто да направиме во ЛШ? Сезонава немаме добиено НИТУ ЕДНА посериозна утакмица! Со кој памет мислите дека Баерн нема да ни го покаже патот како што и го покажа лани на Барса??
Не е муабетов дека ја сакам да отпаднат од ЛШ за инает зошто ја усрале во лига. Едноставно не веруем дека овој тим е способен да се бори за титула во ЛШ.
Не секогаш тимот што покажува најдобра форма ја освојува ЛШ. Ако тоа не си го сфатил досега, џабе ќе се објаснуваме. Видовме Челзи каде како реално најслаб противник од полуфиналистите ја освои ЛШ. И да, сметам дека Баерн не е непобедлив. Анчелоти знае како се освојува ЛШ, ќе видиме што ќе се случи.
Ја викам Мората е крив. Тој не е играч за Реал а го покажа тоа и денеска, 4 минути имаше да даде гол а не се состави со топката. #MorataOut.

у 90 минути имаме 2 100%тни шанси, ако не е вина на тренерот на кој е? Има проста логика, кога цел тим не игра добро тогаш не ја тражи вината во играчите тражи ја во тој кој ги ставил на терен. Головите што ги примивме беа грешки на инвидуални играчи, таму можеш да обвинуваш, за некреирањето на шанси и немањето идеја во нападот неможеш да обвинуваш поединци, едноставно има тактика на која се придржуваат, а таа нефункционираше денес. Факт е дека овие 2 утакмици одат на сметка на Карло, deal with it.
Јас зборам за сите оние погрешни додавања на средината на теренот од Алонсо, Модриќ, Марсело, Карвахал, како и крајно непрецизните шутеви од 16 метри на Алонсо и Бејл. Тука пријателе и Хејнкес и Фергусон и Канатларовски ако сакаш викни ги, џабе.

Хејнкес и Фергусон знаеа кој играч да го повлечат, и знаеја да реагираат кога екипата им игра лошо. Епа нашиот незнае, и тоа му е најголема мана, па сепак Перез го болеше за тоа кога го потпиша.

#CarlettoPresser "Not beating the big ones is not a problem

Carlo pulled a Moys.

Само фактот што имаат многу потешки дуели ме теши, дека сами ќе се тепаат, иначе наебавме.

Фалеше Ди Марија ,а најмногу фали Хесе,да беше тука Бејл уште на полувреме ќе грееше клупа.
И редно време е Икер да почни да си ја брка работата (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Му го ебаа мајката на сезоната за една недела. Мислам дека можат и повеќе, само така.

Зошто катастрофален почеток на сезона имале??? Кај Виљареал за нерешеното сами си се криви, поразот од Атлетико на Бернабе оправдан зошто стварно беа катастрофа. Поразот од Барсеолна на Камп Ноу и таму имавме шанси барем за нерешено али и таму сами се заебаа. Со Осасуна нерешено и таму самите си се криви. Со Билбао нерешено оправдано. Со Атлетико све да им изнаебам можеа да победат, глупаци. Со Барса и Севиља тотално разочаран. Во ЛШ од 8 утакмици имамо само 1 нерешено кај Јуве кои оваа година се феноменални во Сериа А и тоа е оправдано.
Јес да не играа баш добро како после поразот од Барса на Камп Ноу али тоа не значи слаб почеток. Сепак нов тренер, нова тактика и тоа е.
Со Барса сите видовме што се случи и не ми се коментира за таа утакмица ама денес со Севиља. Па мамицата у пичка цело време напаѓаш и губиш (не ме цитирајте...имале среќа, контри, глупости ова она).
Па добро да му ебам матер значи веќе 5та сезона. Каков страшен тим имаш и еднаш само освојуваш Ла Лига а да не зборам за ЛШ.
Искрено јас мислам да ни дојдат и Ибрахимович, Месси, Иниеста, Дани Алвеш, Тиаго Силва и Пирло и тогаш е прашање дали ќе освоиме нешто. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom