Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не знае ни да се радува гол кога ќе даде :tapp:

Изненаден и не очекувал дека ќе даде гол... не се спремал дома пред огледало :icon_lol:

Drugata nedela ke bide najinteresna nikoj nemal pobeda do sea, ama pa I real nema gol primano :cool:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Не можам да сфатам Ди Мариа каква улога има со формација 4-2-3-1

4-3-3 e формацијата, Ди Марија среде игра

Леле новиве навивачи почнаа да ја пеат таа химната Хала Мадрид на крајот што ја пуштаат од што не знаат да смислат нешто. Бетер од Пирати се со таа песната од Арнаудова :pos:

Мен оф д меч - Карвахал. Одличен и назад и напред, без грешка денеска.
Иско или нека се уозбили малку, или многу брзо ќе си ги пакуе куферите.

1557428_771929746169466_887953967_n.jpg

Карвахал-Рамос-Пепе-Марсело

Ми се допаѓа дефанзивнава линија.
Многу сиругни делуваат назад Рамос и Пепе, а Марсело и Карвахал одлично се снаоѓаат и во офанзивните задачи

Левата офанизивна добро делува, али десната никако. Не е тоа тоа.

Абе не е возможно ова 2 саати се чудев, се смета дека одеше на топка а топката беше понастрана од таму каде шо ја шутна овој "замислената топка", ептен намерно ми беше ова. Копиле гнасно па и по повредената страна го удри.
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 19:47 ---
835361706.gif

Пепе без прекршок е веќе 375 минути, 2 години без црвен картон и 700 минути без жолт картон!!

ДА ДА;ПЕПЕ,убаво прочитавте :D

Шала на страна,многу смирен ми стои,и многу добро знае да излезе,да пресече...ме потсеќа на стариот Пепе,сега само подобра варијанта малку,поискусен и посмирен :)

Пепе без прекршок е веќе 375 минути, 2 години без црвен картон и 700 минути без жолт картон!!

ДА ДА;ПЕПЕ,убаво прочитавте :D

Шала на страна,многу смирен ми стои,и многу добро знае да излезе,да пресече...ме потсеќа на стариот Пепе,сега само подобра варијанта малку,поискусен и посмирен :)

Кој стар Пепе жити све:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom