Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бензема добива конкуренција![]()
така ми делуваше у претходниот пост, ко домек убаво им напраи на дебилине у публика, па и затоа и ти пишав.
иначе ја ко прво ретко ги слушам преку ТВ, од публика, кого свират кого не
ко второ мое мислење е дека се најтранспарентни и најискрени навивачите на бернабе у цела Шпанија ако не и општо секаде, и тоа години уназад вклучувајќи аплаузите на Роналдињо и остало , што ретко која публика би постапила така. па се до ова шо викаш ти свирење на Мур и Роналдо што за мене е баш ОК, зашто некат и мотивира тоа за усовршување( зборам за паметни луѓе ова, не за ку.тони ко Ди Марија).
плус поштувам баш што имаат свој став . не ко барса навивачине, на пр. меси да им се измоча на терен аплауз ќе му дадат шо се вика.
исто и медиумите у Мадрид се најдобри што на ум тоа на друм, што се вика. е не ко кај нас по директива што ќе ти кажат тоа известувај само . жално
башка што беше трупец Ди Марија у понеделникот ко и цел тим (освен Модрич) , да не сака цеќиња да им фрлаат од публика, дајте малце реално да збориме
незнам баш за други екипи у Шпанија и надвор од неа али ретко каде може да се најде таква публика, што баш ја поштувам јас.
едино нешто , да му свират малце поише на Бензема да се врши некој притисок да земеме асален шпиц![]()
Случајно налетав на сликава... некој младинец или?
![]()
Случајно налетав на сликава... некој младинец или?
![]()