Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Има некоја вистина во ова со Коентрао за трансфер во Манчестер Јунајтед? Се споменува дека е постигнат договор од 12м.

Ништо чудно да си оди петлето. И така го нема веќе долго време.

Има некоја вистина во ова со Коентрао за трансфер во Манчестер Јунајтед? Се споменува дека е постигнат договор од 12м.
Aнчелоти изјави дека никого не купувале и никого не продавале ама кој го ферма него :D
Му рекле демек да почека до Јуни ама ништо чудно и сега да си замине

P$G со понуда за Алносо од 40 мил,има вистина?

P$G со понуда за Алносо од 40 мил,има вистина?

Таква е шпекулацијата, 3 годишен договор, 13м. по сезона бруто плата, шо би било по 7-8м. за играчот. Иако мене поверојатни ми се тие дека има понуди од два клуба од „островот“ (Јунајтед и Ливерпул) а и он самиот повеќе пати изјави дека можноста да се врати во Премиер Лига е доста веројатна. А според SER, Реал му понудил 2 годишно продолжување на договорот со истите примања како што иг има сега.

Шпекулации за Алонсо може да има колку сакате но едно е сигурно , не би заминал во друг клуб со што би ја изгубил можноста да игра ЛШ :cautious: ... можеби летниот трансфер период

CONVOCATORIA / SQUAD LIST: Real Madrid-Celta:

Porteros / Goalkeepers: Casillas, Diego López, Jesús.
Defensas / Defenders: Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho.
Centrocampistas / Midfielders: Xabi Alonso, Bale, Casemiro, Modric, Di María, Isco, Illarra.
Delanteros / Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata.

1551474_585339531537615_457887920_n.jpg

Никогаш не сум сакал дрес (па и друга облека) со крагни/јаки. :D

Pa ti nemas vkus be :D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
И друг ми го има кажано тоа :D

Имам! Но премнгу специфичен :)
Уште од годинка имам кажано НЕ на крагните :D

Сент фром мај Хуањеи Харлеs у8180

2цата најбудали штопери ги имаме во светот. Нема позабегани од овие на светско ниво :D. И пак си се world class.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom