Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бензема дал играл дал не играл, па и уште не се труди и коментаторов на спортклуб го виде то

Остави тоа па и на измени не го вадат :tapp: заштитен е ко бела мечка, а двата гола паднаа по негови грешки.

Немаше да пцујам ама кога го видов како го вади Иско од игра,незнам стварно.
Јасно е дека оваа сезона ќе биде промашување одамна,мило ми е само што Бензема и Зидан ни се тука

Дај да и го шитнеме на Арсенал ова телево додека е време :pos:

Добро бе, да ми објасни некој ЗОШТО ОСТАНА БЕНЗЕМА ВО ИГРА ДО КРАЈ?

Што кур направи па да не го извадат? Па уште у прво полувреме си ги сјеба кредитите. Алооооооо убедливо НАЈМИЗЕРНИОТ играч на теренот! На една рака се бројат успешните приеми кои ги имаше денеска. А успешни пасови НЕМАШЕ! Секоја акција ја сјеба еј, секоја ебана акција!

Не ми се верува човече, па шо треба да се деси па да биде изваден? Да легне на терен? Па скоро и да го правеше тоа денеска.

Ја понезаинтересиран играч од овој неам видено у Реал. Дефиниција за флегма! Ај даваше голови, асистираше океј си беше (кога и тимот играше добро) али сеа пак по старо, со тегачење на терен. Па професионален фудбалер си пиздатиматерина, прв избор у Реал, не ли ти е срам да се плеткаш со топката?

Да им ебам матер и на Карло и на Зидан за ова, не се трпи вака, ова е претеризам!

Го чекам денот кога Зидан веќе нема да има никаква функција во Реал, зашто сама така Бензема ќе си отиде во тимов.
Неможам да си простам повеќе што таман се доближивме на -3 разлика од Барса и сега вакви глупости праиме и доаѓаме на -5. Каталонците курац што ќе кикснат уште еднашка до следно Класико. Куртони сме..

Гледам онака, и стварно се прашуем дали уопште го боли кур телено за тоа дали води или губи Реал? Не знам, ваков незаинтересиран шупак не сум видел одамна (не само во Реал, општо)!
Единствено да скрши нога, само така изгледа ќе се ослободиме од него...

Оф лелееееее да скршел нога бензема АБЕ ДА МУ УМРИ ДЕТЕТО МОРЕ ЕЈ БЕБЕ ДА Е И ДА УМРИ ДА ГО ГЛЕДАМ ЈАС ВО ЖИВО ТО НЕШТО ДА МУ СЕ МАЧИ БОЛНА БАВНА СМРТ ШАЈКИ В НОКТИ ДА МУ КАЧАМ

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Па играше тогаш колку толку зашто Мурињо беше на клупа, знаеше дека ако се глупира како сега, не на клупа на трибина ќе си чмаеше цела сезона. Ама тоа е, каков тим стана Реал играчи со врски да играат.

Па пичка му матерна имаш ли осет бе, за Реал Мадрид играш прва постава, ти на сред аут додека се игра утакмица (без разлика што е Куп) позираш за да те сликаат. Па сезонава повеќе штета имаш направено за Реал отколку корист. Зашто го чуваат бе? Има ли Реал навивачи, барем во минатото навивачите можеле да избркаат газда, играч било што што е во тимот, што не им се свиѓа.

Ќе патиме се додека го имаме во состав.

Гледам онака, и стварно се прашуем дали уопште го боли кур телено за тоа дали води или губи Реал? Не знам, ваков незаинтересиран шупак не сум видел одамна (не само во Реал, општо)!
Единствено да скрши нога, само така изгледа ќе се ослободиме од него...

Па тоа е и финтата, не може да скрши не ни игра :D

Jel te stid plaću uzet mater ti jebem hendikepiranu glupu, da je jebem. :pos::pos:

Навалите кј Бензема на профил, ако ништо друго барем да се посмеемо и дан и пројде мукава...

Гледаш како сите му ебаваат маме на Бензема на фејсбук и наеднаш се избацува некој ваков..

s5leds.jpg

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom