Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Значи со ова што ми го кажа ти, Реал вчера бил преслаб така ? Ти што очекуваш 90 минути да напаѓа само Реал ? 90 минути само они да имаат посед на топка без ЈУВЕНТУС да направи нешто ? Не знам што друго очекувававте...

Може јас грешам, али според мене лагано одиграа 2ро и се чуваа за у сабота. Ќе видеме што сценарио ќе има во сабота

Ако виде лани како играше Баерн против Јувентус, ете тоа се очекува од Реал. Само што веќе 10 години не најдоа тренер ни пак претседател да го поведе Реал кон правиот пат. Моментално сме комедија, па ти иди со глава у ѕид колку сакаш.

Ако размислите поубо, ќе ви текни дека СЕКОЈ тим игра со 50% повеќе мотивација од обично против Реал.

tumblr_mv51jbWxz61ry6fnao1_400.gif

:pos:Тапанар

Зошто гифов не е на исто рамниште по популарност како гифот на Видал ?
:pos:

Бензи ќе распука против Фарса :свиркам:

Лопез​
Арбелоа - Варан - Рамос - Куентрао​
Карвахал - Кедира - Илара - Марсело​
Роналдо​
Бензи​

Фан клубов замина под стечај заради префрлањето на дискусиите и мислењата на фејсбук :D

Еве сте во автобиографијата на Фергусон

......Despite the late avalanche on our goal, it was all light-hearted in the dressing room. After the final whistle we stayed on the pitch to wave to the United end. Giggsy pushed me forward and all the players held back. I was alone in front of a mosaic of happy faces. Our fans spent the entire day singing and chanting and bouncing. I would love to have won 5–2 but in a way 5–5 was a fitting sign-off. It was the first 5–5 draw in Premier League history and the first of my career: one last slice of history in my final 90 minutes.

Back in Manchester a deluge of post landed in my office. Real Madrid sent a beautiful gift: a solid silver replica of La Plaza de Cibeles, home to the fountain in Madrid where they celebrate league title wins, with a lovely letter from Florentino Pérez, the Real president. Another present arrived from Ajax and one from Edwin van der Sar. Lyn, my P.A., worked her way through heaps of correspondence.....

Вие сте сите напафкани, прво ке го напунеа Реал и ке го цицаа од Јуве, па видеме колку се деси тоа, сеа и со Барса е истата прикаска.

Кажи ајде лошо во играта, освен голот што го примаа смешен, тоа дел од секунда никој не очекуваше такво, вие да бете там, сигурно ќе изреагиравте многу подобро тоа е јасно како ден.

Него ајде да видам од вас стручните, што не чинеше во играта ? Малку голови ?

Cekaj sega ti sporeduvas od natprevar vo natprevar sezonava ili sporeduvas ovaa sezona so proslata ili so taa ispred taa?
Ako e prvoto, sto znam, ama pak ne se soglasuvam. Za vtoroto definitivno nemas vrska. Ako ovoj tim na Real, go spreduvas so igrite minatata sezona (i koga bea vo proces na raspichkuvanje, Murinho), ili pak taa pred nea ...mnogu se daleku.

Sto ne cinese vo igrata? Nikakva konzistencija, strategija nitu pak pristap vidov. Dugackine topki na Pepe, ili na Ramos? Odbrana-komedijanti, kako sto vekje nekoe vreme se naviknavme da gi gledame. Vezen red, nikakva sigurnost pri posed. I Modric go postuvam i novoto dete Isco, ama ne e toa toa bez Alonso izgleda. Napad - za Benzema nema da komentiram , si znaes. Koga stigna onoj Morata prosek prosecen da dobiva sansa, a pogolemiot del od clenovite tuka da gledaat spasitel vo nego, gledas do kaj sme stignale. Citiram clen pred nekolku strani post : "Morata e dobar, toj bar vo sansa vlaga, ne e kako Benzema. A toa sto taa sansa bese zicer i on ja promasi, nema vrska? Nejse.

Ona e smejurina onaka doma da igras so eden otepan Juventus. Znam deka odsekogas ni bile "rak rana" tim, ama doma igranje onakva igra, pa uste i celo vtoro poluvreme so igrac povekje.Da vlezese edna od nivnite slobodnjaci, ke te prasav kako posle pak kje povedeme protiv trade mark - "Juve Catenaccio". Sme cuvale eden gol razlika na Bernabe, protiv Juve so igrac pomalce. Ebate klubot togas! Ili da!, so Barca igrame vo sabota, pa se cuvame.Muabetite na Bokica (izvini sto te spomnuvam) , od lani, kako toa deka so poslabi ekipi sme se cuvale, za da ubacime u 5ta brzina vo Liga na Sampini i konecno da ja osvoime. Prikazni za mali deca. Koga ne stima ekipata-ne stima. Malce bea dvaesetina natprevari sezonava za da se uvidi toa?

Mene mi e sram da se nadevam na Liga na Sampioni so vakva igra.

Cekaj sega ti sporeduvas od natprevar vo natprevar sezonava ili sporeduvas ovaa sezona so proslata ili so taa ispred taa?
Ako e prvoto, sto znam, ama pak ne se soglasuvam. Za vtoroto definitivno nemas vrska. Ako ovoj tim na Real, go spreduvas so igrite minatata sezona (i koga bea vo proces na raspichkuvanje, Murinho), ili pak taa pred nea ...mnogu se daleku.

Sto ne cinese vo igrata? Nikakva konzistencija, strategija nitu pak pristap vidov. Dugackine topki na Pepe, ili na Ramos? Odbrana-komedijanti, kako sto vekje nekoe vreme se naviknavme da gi gledame. Vezen red, nikakva sigurnost pri posed. I Modric go postuvam i novoto dete Isco, ama ne e toa toa bez Alonso izgleda. Napad - za Benzema nema da komentiram , si znaes. Koga stigna onoj Morata prosek prosecen da dobiva sansa, a pogolemiot del od clenovite tuka da gledaat spasitel vo nego, gledas do kaj sme stignale. Citiram clen pred nekolku strani post : "Morata e dobar, toj bar vo sansa vlaga, ne e kako Benzema. A toa sto taa sansa bese zicer i on ja promasi, nema vrska? Nejse.

Ona e smejurina onaka doma da igras so eden otepan Juventus. Znam deka odsekogas ni bile "rak rana" tim, ama doma igranje onakva igra, pa uste i celo vtoro poluvreme so igrac povekje.Da vlezese edna od nivnite slobodnjaci, ke te prasav kako posle pak kje povedeme protiv trade mark - "Juve Catenaccio". Sme cuvale eden gol razlika na Bernabe, protiv Juve so igrac pomalce. Ebate klubot togas! Ili da!, so Barca igrame vo sabota, pa se cuvame.Muabetite na Bokica (izvini sto te spomnuvam) , od lani, kako toa deka so poslabi ekipi sme se cuvale, za da ubacime u 5ta brzina vo Liga na Sampini i konecno da ja osvoime. Prikazni za mali deca. Koga ne stima ekipata-ne stima. Malce bea dvaesetina natprevari sezonava za da se uvidi toa?

Mene mi e sram da se nadevam na Liga na Sampioni so vakva igra.

1.Пишувај кирилица друг пат коа сакаш вака малце подолго, пошто боде у очи сабајле у 3.
2.Не се надевај штом те е срам.
3. Толку имам да ти кажам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom