Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Формацијава за мерак (y)

11 натпревари по ред, Карло нема излезено барем два пати со ист состав

Ете ви го Мората стартер, не знам колку минути има ама 6 натпревари а 1 гол во Примера оваа сезона.

Нешто поживи се од претходните натпревари. Уште да реализираа барем 1-2 шанси.

Ете ви го Мората стартер, не знам колку минути има ама 6 натпревари а 1 гол во Примера оваа сезона.

Епа што се пикате кога не знаете? На ниту еден не беше стартер.

Аман со ова гужвава што ја прават пред шеснаесетник, седум души на мал простор, меѓусебе си пречат! :tapp:

Ја не видов еден асален пас кон Мората или Роналдо, се беа некои срање нафрлувања од бековите.
Ме интересира кој беше експертот што после 3 утакмици одлучи дека Иско е подобар од Озил.

Добри се, едина замерка би нашол у Иљара некако се губи у просторот, али ваљда ќе се опрае со тек на време. Е сеа кај ќе започне второ Бејл, нејкам Ди мариа надвор, ама нема друга опција според мене. Инаку Мората е х1298213971283 подобар од Бензема МОМЕНТАЛНО.

Ајде бе нека влези у пичку матер

Мората МОРА константен стартер !

Епа јас знам...
Не сметајќи го денешниот натпревар, Мората има одиграно само 75 минути за Реал.
Тоа не е ни еден цел натпревар, а има постигнато еден гол.

За разлика од него, Бензема има одиграно 655 минути и има постигнато само 2 гола.

Зборам за наптреварите во Ла Лига

Ако влезе Бејл единствено на местото на Иско, бидејќи до сега е тапа. Не дека го мразам или нешто ама се губи веќе 4-5 утакмици по ред, а нонстоп игра. Клупа подхитно.

Епа јас знам...
Не сметајќи го денешниот натпревар, Мората има одиграно само 75 минути за Реал.
Тоа не е ни еден цел натпревар, а има постигнато еден гол.

За разлика од него, Бензема има одиграно 655 минути и има постигнато само 2 гола.

Зборам за наптреварите во Ла Лига
Затоа пишав не ги знам минутите. Го чув ова на СпортКлуб. Моментално секој е појак од Бензема :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom