Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ Истите се што ги земаат од групата што е на фб, само што дечкото нормално сака да си има ќар па ги наплаќа по 1.900 ден или колку и да беа :) А најверојатно и он ги нарачува од алиескпрес.

^ Истите се што ги земаат од групата што е на фб, само што дечкото нормално сака да си има ќар па ги наплаќа по 1.900 ден или колку и да беа :) А најверојатно и он ги нарачува од алиескпрес.

Alibaba и Aliexpres ако не се лажам се исти, само што едниот е за на големо другиот е како ибеј :)

Имаше двајца земено од aliexpres. Манга и уште еден дечко беше никако не се сеќавам.
Ај од тие двајца кој не го мрзи по пп да ми објасни околу целокупната постапка пошо планирам и јас да се подновам. :D

Вистински предизвик го чека Реал на крајот од месецов.

19/10/13 Реал Мадрид - Малага 4:3
23/10/13 Реал Мадрид - Јувентус 1:1
26/10/13 Барселона - Реал Мадрид 3-0
29/10/13 Реал Мадрид - Севиља 2:2

Ај да видам дали ќе погодам нешто :)

Абе Божино ми порача од aliexpress 900 денари. Ист е како оној погоре ама многу го чекаме у пичку материн

Абе Божино ми порача од aliexpress 900 денари. Ист е како оној погоре ама многу го чекаме у пичку материн

Ами до дека го сошијат брат, треба време... ти си ги начекал плус на смена, а и сигурно немале од белиот конец..

1234472_545835182137482_1055844021_n.jpg

Од AliExpress.com за по илјадарка. Фин материјал, сите детали ги има за тие пари е закон :)

Првпат против Барса без Чаби,кој ке ги руши нападите,страв ми е со Модриќ на мидфилд и Кедира/Иљара :unsure:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom