Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бензема чак и како freeagent да го дајме пак сме на чар.Можи со Арсенал да прајме трампа за Жируд ама па грев ми е за Озил живци че искини со телено :)

BV1rL6LCAAAxA2W.png

:pos:

Некако осеќам дека ми го откри крајот на серијава:mad:

За вакви работи во темата бб се даваше бан :D

Не се грижи серијата не завршува со појавување на Бензема од гепек на автомобил.

Не е ништо страшно бе, ама се извинувам за сликата, мислев дека сите сте ја изгледале навреме.

Еве Ilumious пошто знам дека ја изгледала нека ја стави сликата у спојлер и нека пише дека е од BB. :D

tumblr_mu7q91GjZz1sei59fo1_500.png

Видете ја поставеноста на играчите човече. Го имаш Роналдо го буташ в средина. Го имаш Бејл го буташ в средина. Го имаш Арбелоа го ставаш крило. Ќе пишувам писмо до Перез за да јас бидам тренер бидејќи очигледно имаат аматер на клупа. Додека го имавме Мурињо се знаеше кој што и каде, овдека турлитава.
И сега сфаќам дека може и треба да се експериментира, али овој не престана откако дојде. Се гледа дека не ја бива работава како што тој си замислува, па брат смени, размисли, побарај совет.

Тука престанувам да пишувам веќе за неспособните тренери, пошто 1000 поста да напишам нема да ми бидат доволно за да ги доловам аматерските потези и филозофии на ебениот Карло Анчелоти. Кој му ја даде идејата на Перез овој да биде тренер потхитно да се убие.

tumblr_mu7q91GjZz1sei59fo1_500.png

Видете ја поставеноста на играчите човече. Го имаш Роналдо го буташ в средина. Го имаш Бејл го буташ в средина. Го имаш Арбелоа го ставаш крило. Ќе пишувам писмо до Перез за да јас бидам тренер бидејќи очигледно имаат аматер на клупа. Додека го имавме Мурињо се знаеше кој што и каде, овдека турлитава.
И сега сфаќам дека може и треба да се експериментира, али овој не престана откако дојде. Се гледа дека не ја бива работава како што тој си замислува, па брат смени, размисли, побарај совет.

Тука престанувам да пишувам веќе за неспособните тренери, пошто 1000 поста да напишам нема да ми бидат доволно за да ги доловам аматерските потези и филозофии на ебениот Карло Анчелоти. Кој му ја даде идејата на Перез овој да биде тренер потхитно да се убие.

Ни на сликава го нема тој со бр.9 :pos:

До Роналдо е ... го чува :icon_lol:

Па не им е поставеноста многу поразлична од твоите формации. :D

Иско е понастрана од Роналдо и Ди Марија. Арбелоа :pos: Простор меѓу Рамос и Варан има Адел да помине. :tapp:

До Роналдо е ... го чува :icon_lol:

А ако беше сликата у противнички 16ник што праат. ќе беше на местото на голманот. Ја не знам нели го е срам коа е погледнал снимката од чера, ако уопште и ја погледнал

Незнам дали забележавте една ситуација за време на натпреварот кога Ди Марија ја водеше топката а Бензема му се испречи буквално пред него како блок да му прави ? Е тогаш нервозата во хистерична смеа ми премина жими се, она со Рамос беше башка, незнам дали забележавте за оваа ситуација :pos:

Вистински предизвик го чека Реал на крајот од месецов.

19/10/13 Реал Мадрид - Малага
23/10/13 Реал Мадрид - Јувентус
26/10/13 Барселона - Реал Мадрид
29/10/13 Реал Мадрид - Севиља

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom