Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само јас ли мислам дека вечер ќе киксираме или....
Леванте е дефинитивно најтешкото гостување на Реал..
Тие мршите на чело со Балестерос играат како дивјаци против Реал секоја година

Солиден фудбалер е Мората, ама претерувате мислам кога барате тој постојано да игра прва постава. Далеку е детето од тоа да биде прв напагач во тим како Реал Мадрид
Солиден фудбалер е Мората, ама претерувате мислам кога барате тој постојано да игра прва постава. Далеку е детето од тоа да биде прв напагач во тим како Реал Мадрид
Да мислеа како тебе и управата на Барса сега Меси ќе играше за Авелино, сепак станува збор за играч кој ги минал сите категории во репката на Шпанија и треба да добие шанса...само мислам дека ќе биде поарно да му се даде шанса да почне во прв состав на домашен терен. Како и да е ова може и позитивно да влијае и на Бензема.
Не реков дека не заслужува да игра во Реал, туку дека не е доволно добар за стартни 11. Тоа што ги играл сите младински категории не значи многу, примерот со Меси не ти е добар еве јас ќе ти кажам по адекватен сите се секавате на Бојан Крќич.
Не реков дека не заслужува да игра во Реал, туку дека не е доволно добар за стартни 11. Тоа што ги играл сите младински категории не значи многу, примерот со Меси не ти е добар еве јас ќе ти кажам по адекватен сите се секавате на Бојан Крќич.
Па ти и самиот гледаш дека Бензема ништо не праве, нема постигнато гол а игра по 90 минути. Не се ни ангажира да направи нешто. Втор напаѓач и нема во Мадрид, цело време пробува со ротација у играта Бензема да иде крило а Роналдо напред. Мора да се даде шанса до дека е време, после ќе биде касно за се.
Само примери не давај, ние ти сме шампиони у негативна смисла, Негредо, Солдадо, Мата...
Не ми е јасно за Негредо баш преска и еден другар спомна. Беше ли тој фудбалер на Реал, нешто како Ето 50-50 на Реал и Севиља ?