Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
2 - 3+ 2 коеф. ау партали :D немаме простор за грешки повеќе. Вечер мора здравјето да му се земи.

1380375_10150470699469953_1713717704_n.jpg

Незнам дали имате приметено, али буквално секојпат кога некој се обидел да типува на Реал во темава, сме кикснувале на крај.

Само јас ли мислам дека вечер ќе киксираме или....

Леванте е дефинитивно најтешкото гостување на Реал..
Тие мршите на чело со Балестерос играат како дивјаци против Реал секоја година

Само јас ли мислам дека вечер ќе киксираме или....

Леванте е дефинитивно најтешкото гостување на Реал..
Тие мршите на чело со Балестерос играат како дивјаци против Реал секоја година

Целиот нивни тим чини како копачките на Бејл. Срамота е да се киксира :D

Солиден фудбалер е Мората, ама претерувате мислам кога барате тој постојано да игра прва постава. Далеку е детето од тоа да биде прв напагач во тим како Реал Мадрид

Солиден фудбалер е Мората, ама претерувате мислам кога барате тој постојано да игра прва постава. Далеку е детето од тоа да биде прв напагач во тим како Реал Мадрид

Епа оди ти играј, секако играат со 10 души. Бензема е 12 играч на противничката екипа

Да мислеа како тебе и управата на Барса сега Меси ќе играше за Авелино, сепак станува збор за играч кој ги минал сите категории во репката на Шпанија и треба да добие шанса...само мислам дека ќе биде поарно да му се даде шанса да почне во прв состав на домашен терен. Како и да е ова може и позитивно да влијае и на Бензема.

Да мислеа како тебе и управата на Барса сега Меси ќе играше за Авелино, сепак станува збор за играч кој ги минал сите категории во репката на Шпанија и треба да добие шанса...само мислам дека ќе биде поарно да му се даде шанса да почне во прв состав на домашен терен. Како и да е ова може и позитивно да влијае и на Бензема.

Не реков дека не заслужува да игра во Реал, туку дека не е доволно добар за стартни 11. Тоа што ги играл сите младински категории не значи многу, примерот со Меси не ти е добар еве јас ќе ти кажам по адекватен сите се секавате на Бојан Крќич.

Не реков дека не заслужува да игра во Реал, туку дека не е доволно добар за стартни 11. Тоа што ги играл сите младински категории не значи многу, примерот со Меси не ти е добар еве јас ќе ти кажам по адекватен сите се секавате на Бојан Крќич.

Па ти и самиот гледаш дека Бензема ништо не праве, нема постигнато гол а игра по 90 минути. Не се ни ангажира да направи нешто. Втор напаѓач и нема во Мадрид, цело време пробува со ротација у играта Бензема да иде крило а Роналдо напред. Мора да се даде шанса до дека е време, после ќе биде касно за се.

Само примери не давај, ние ти сме шампиони у негативна смисла, Негредо, Солдадо, Мата...

Па ти и самиот гледаш дека Бензема ништо не праве, нема постигнато гол а игра по 90 минути. Не се ни ангажира да направи нешто. Втор напаѓач и нема во Мадрид, цело време пробува со ротација у играта Бензема да иде крило а Роналдо напред. Мора да се даде шанса до дека е време, после ќе биде касно за се.

Да јасно ми е го гледам, очаен е. Пред некое време гледав Франција - Шпанија и во Париз 70 000 го свиркаа Бензема а аплаудираа на Иниеста. Зборот ми е дека доколку не се оправи решението на Реал сега за сега не е Мората туку да се купи нов напаѓач. За резерва да, за првотимец не.

Да си ми жив и здрав.

Само примери не давај, ние ти сме шампиони у негативна смисла, Негредо, Солдадо, Мата...

Не ми е јасно за Негредо баш преска и еден другар спомна. Беше ли тој фудбалер на Реал, нешто како Ето 50-50 на Реал и Севиља ?

Не ми е јасно за Негредо баш преска и еден другар спомна. Беше ли тој фудбалер на Реал, нешто како Ето 50-50 на Реал и Севиља ?

Играч на Реал, беше продаден со опција за buy-back...исто како што беше продаден и на Алмерија со buy-back опција.
Ето исто беше на позајмица во Мајорка, Реал не му го продолжи договорот и овој се префрли за стално таму, после сите знаеме каде заврши.
Во Шпанија не знам дали има од тие 50-50 како во Италија, или се продава со buy-back или се дава на позајмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom