Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Единствениот што наликуваше на Маестрото го продадовме летово. :oops: Ако Иско е нечива копија, тогаш тоа дефинитивно е Иниеста.

Си прочитал негде на шпанскине тоалет папири дека го споредуваат со Иниеста и ајде Иниеста е ... мене повеће ми делува дека е Давид Силва :icon_lol:

Што знам за Озил и Зизу... вториов сам тепаше секакви екипи... првиот до 60мин и шат даун :icon_lol:

Си прочитал негде на шпанскине тоалет папири дека го споредуваат со Иниеста и ајде Иниеста е ... мене повеће ми делува дека е Давид Силва :icon_lol:

Што знам за Озил и Зизу... вториов сам тепаше секакви екипи... првиот до 60мин и шат даун :icon_lol:

Нц, Филе го спореди, затоа и ја.

:icon_lol:

Озил со Зидан ... не го споредувајте бе овај првиов што не се осмелуваше да шутне во реал а има добар удар , Зизу кој беше мајстор над мајсторите и сам ги решаваше утакмиците . Има уште многу да јаде Озил за да го стиге на Зизу , а да го премине тоа тешко , можеби е реално за помладите генерации ама тие што имаа можност да го гледаат Зизу ќе се согласат со мене . Во моментов никој не се споредува со него, комплетен фудбалер пас игра , шут , дриблинг , и неговиот познат ролинг , едноставно кажано да ти е милина да гледаш.

За мене Иско е покомплетен од Озил невелам подобар, ама Иско има завршница и мадиња да шутни и реализира нешто што очајно му фалеше на озил, физички е поспремен, побрз е попокретен, има дури и игра со глава а кој има подобар прием на топка и какви асистенции прави е индивидуална оценка на секој. Озил несомнено е еден од најдобрите плеј мејкери на денешницава ама ако не му е нешто по кеф само се влечи по терен омрцлаено нема ентузијазам некако во него, доколку продолжи Иско вака да игра ке биди многу многу подобар и пореспектиран од Озил

За мене Иско е покомплетен од Озил невелам подобар, ама Иско има завршница и мадиња да шутни и реализира нешто што очајно му фалеше на озил, физички е поспремен, побрз е попокретен, има дури и игра со глава а кој има подобар прием на топка и какви асистенции прави е индивидуална оценка на секој. Озил несомнено е еден од најдобрите плеј мејкери на денешницава ама ако не му е нешто по кеф само се влечи по терен омрцлаено нема ентузијазам некако во него, доколку продолжи Иско вака да игра ке биди многу многу подобар и пореспектиран од Озил

(y)тотално се сложувам

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
http://www.cuatro.com/deportes/futbol/real_madrid/Benzema-Real_Madrid-futbol_2_1673205073.html

Реакцијата на Бернабе за глупостите на СвеДаМуЕбем :icon_lol:

p.s - пазете го тоа детето при крајот на видеото како го дупи му вика "а la proxima, a la proxima" (нешто у стилот на "не се секирај, следната шанса секако даваш гол"):facepalm:

1:13.. Зидан ..

http://www.cuatro.com/deportes/futbol/real_madrid/Benzema-Real_Madrid-futbol_2_1673205073.html

Реакцијата на Бернабе за глупостите на СвеДаМуЕбем :icon_lol:

p.s - пазете го тоа детето при крајот на видеото како го дупи му вика "а la proxima, a la proxima" (нешто у стилот на "не се секирај, следната шанса секако даваш гол"):facepalm:
Почна жал да ми паѓа за СДМЕ. Види му ја фацата само на 1:22. Му требаат уште неколку вакви работи па да се освести СДМЕ.

Бејл го донесоа за да го мотивираат Ангеле...плус и некоја пара од дресови да земат и на Фифа и Пес да бидеме нај јаки :pos:

1236872_10150464640429953_446929828_n.jpg

1236569_10150464640459953_1391622292_n.jpg

1375295_10150464640709953_1042456190_n.jpg

на сликата има двајца Роналдовци,пронајди го фејкерот
(решение:изјава на жозе)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom