Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Начо, Касемиро и Карвахал направија ДУПКИ во тимот и ништо друго. Можеби сакаат да форсираат деца од школата но кога вака играат против екипи од калибарот на Гранада, не сакам ни да помислам што ке им направат играчите на најсилните клубови.

Арбелоа е Кока Кола за било кој од тројцата горенаведени и лош збор да не чуам за него. Не е офанзивен бек ама си ја брка работата. Може само учител да им биде.

Овие тројца се добри за Реал Б, 2 лига, или 1 лига просечен тим (максимум).

Факт е дека оваа сезона не се засиливме туку се ослабевме. Да не земам да зборувам за тоа дека игра немаме никаква, ни идеа.

Мора да се земат салам играчи, овие децата да се вратат во Реал Б. А дали навистина немаме никаква игра како што јас мислам, ке видиме кога ке играме со некој посилен тим. Ама вака како што оди.... Незнам.

Дај кажи од која дрога зимаш и ние да земеме o_O

Ако го нејќев Анчелоти за нешто тоа е замените негови во 82 минута кога вадеше напад и ставаше ДМФ или ЦБ на нивно место. Дека Хесе, Мората, или Кака не се доволно добри да зачуваат предност.:tapp:

Не ми се свиѓа и новата позиција на Роналдо, Анчелоти го тера да игра повеќе со топка и да подава, сега ќе ни биде тој главен креатор. Озил десно крило, двојни бекови ... Get your shit together Karlo!!!

Ама ајде тепаа некако. Не дај боже кога ќе имаме резултатска криза, а ќе имаме, со ваквите замени ќе не разгневи уште повеќе. Не сакам Мамаду Диара -- Кака замени повторно, фала пријатно.

Абе чекај чоек Карвахал не играше десен бек сеа, играше глупости, следна ако биди стартер на природната позиција ќе прајме муабет...

ОК, јас зборувам за првата утакмица што ја играше на природната му позиција. Го расфрлаа по теренот како пртал...
--- надополнето: 26 август 2013 во 23:01 ---
Дај кажи од која дрога зимаш и ние да земеме o_O

Не се согласуваш? ОК, верувам дека Начо, Мората, Касемиро и Кашкавал те импресионирале многу во тој случај. Имаш око за фудбал.

добро бе шо ви е на вас ?
не ви се свиѓа како сме играле, па што, битно 3 бода си лапнавме
доста беше атрактивно играње а 0 титули, иначе се очекува ваква игра у гости, не се замарајте дур си победуваме :)
--- надополнето: 26 август 2013 во 23:08 ---
и да се надевам дека Озил ќе си иде годинава , патетичен е, нема душа да изигра една асална, само се влече по терен , бетер и од Пандев е

како бе озил го најде добар беше тој на исто ниво беше со другите, само бензема прај глупости слушајте добро ако игра како шо треба да игра требаше 3-0 да биди утакмицава :)

Нека ми објасни некој што формација беше она со Озил,Ди Мариа,Иско и Роналдо во прв состав и после онаа со Начо,Карвахал и Касемиро.
И кај отиде она Реал ќе игра атрактивно ова она со голови,го нема.
Само Иско е светла точка и ставов со Лопез на голот,другото се е очај,неповрзаност во игра и теле во офсајд кој едвај од сто шанси ќе даде еден никаков гол,ужас....

Кога бензема ти е МОМ знаеш каква партија пружил тимот.
Плус мислам дека денес беа направени најлегендарните замени во историјата на Реал (Начо. Касемиро, Карвахал):cuc:

Бејл наводно се вратил назад во Лондон на тренинг, Леви му наредил зошто сте биле многу арогантни :icon_lol:

Што очекувате од нов тренер и неколку нови играчи веднаш атракција од прво/второ коло o_O

Реакцијата на Озил кога излегуваше ме изнервира повеќе од целосната игра на Бензема. Пички уфилмани!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom