Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
И новиов тренер на голманите му репортирал на Карло дека Диего е подобра солуција од Икер во моментов. :свиркам:

Многу ми е жал за ситуацијата во која е играчов. Ете имаше понуда од Монако (а верувам имал и од други клубови) но одби трипати поголема плата за да остане и да се бори овде, иако и самиот знае дека заради Х околности тешко ќе ја добие шансата.

А според ланската форма и оваа на припремиве е доктор за 2/3 од голманиве во големиве екипи.

И новиов тренер на голманите му репортирал на Карло дека Диего е подобра солуција од Икер во моментов. :свиркам:

Многу ми е жал за ситуацијата во која е играчов. Ете имаше понуда од Монако (а верувам имал и од други клубови) но одби трипати поголема плата за да остане и да се бори овде, иако и самиот знае дека заради Х околности тешко ќе ја добие шансата.

А според ланската форма и оваа на припремиве е доктор за 2/3 од голманиве во големиве екипи.

Diego Lopez od sekogas bil dobar golman.
I mene ne mi e jasno so koj pamet ostana vo Real. Eve kako sto kazuvas, duri i ako
ima pofalbi od trenerot na golmanite deka vo momentov e podobra opcija, site nie
znaeme deka nema shansi da bide prv golman.

Edna od pogolemite raboti sto Murihno si otide bese bas toa sto se zajade so
Casillas. Casillas e nesto kako "untouchable" vo Real Madrid. Toa mnogu mi smeta deka sme klub vo koj nekogas igracite se pogolemi od samiot klub.

Па и на припремиве Лопез според мене беше подобар, Касиљас како да ја нема онаа сигурност и константност у форма што беше главна негова одлика, ама ипак и Диего ваљда знаеше дека нема шанса покрај него да биде прв голман.

И кога ќе ми текне дека ова Гравесенов играше со Зизу во ист тим ми иде да се покријам под ќебе и да прднам.

944781_725678567472362_956900053_n.jpg

Слика од која ми се насолзија очиве. Све би дал да се врати и последната сезона да ја изигра кај нас <3

Со Челзи беше далеку појака утакмица отколку шо че биди оваа вечер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom