- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
ИкерКарвахал - Варан - Рамос - МарселоАлонсоДи Марија - Бејл - Озил - Иско - РоналдоКавани - Суарез - Руни
Moдриќ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИкерКарвахал - Варан - Рамос - МарселоАлонсоДи Марија - Бејл - Озил - Иско - РоналдоКавани - Суарез - Руни
Според SkySports така ќе да е , е сега мислам дека и за Нејмар тие први кажаа дека премина во Барса така да 85% може да е вистина според мене .Нешто се избација од вашиов фан клуб на фејсбук, дека Левандовски за 23м потпишал за Реал... Вистина ова?
Според SkySports така ќе да е , е сега мислам дека и за Нејмар тие први кажаа дека премина во Барса така да 85% може да е вистина според мене .
Според SkySports така ќе да е , е сега мислам дека и за Нејмар тие први кажаа дека премина во Барса така да 85% може да е вистина според мене .
Суарез и Ливерпул ги одбијаа 40те милиони од Реал![]()
Абе каков SkySports шо ви е. И они објавија за тоа што го изјавил агентот. Чиста патка пуштена е ова сеа...
Капитенот ни наш немаше вкупно олку целата сезона...
3:48 запазете ја легендатаШтета што незнам клипови на јутјуб да правам. ќе му склопев една компилација од ваквите потези. Човеков има повеќе материјал од ролинг стоунс
2.Кристијано во Септември ми кажа дека е тажен, и ние се обидовме и сеуште се обидуваме да направиме се за да биде среќен во овој клуб.
6.'Ви гарантирам дека ке го зајакнеме составот, со едни од најдобрите фудбалери во моментов!