Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојде Анчелоти оваа ќе е екипата .​
Икер​
Арбелоа - Рамос - Пепе - Коентрао​
Пирло - Гатузо​
Бејл Кака Роналдо​
Ибрахимович​

Нешто се избација од вашиов фан клуб на фејсбук, дека Левандовски за 23м потпишал за Реал... Вистина ова?

Нешто се избација од вашиов фан клуб на фејсбук, дека Левандовски за 23м потпишал за Реал... Вистина ова?
Според SkySports така ќе да е , е сега мислам дека и за Нејмар тие први кажаа дека премина во Барса така да 85% може да е вистина според мене .

Според SkySports така ќе да е , е сега мислам дека и за Нејмар тие први кажаа дека премина во Барса така да 85% може да е вистина според мене .

нема врска..Левандовски потпиша у Б.Минхен...
у Реал се зборува на големо за Кавани-Суарез (Бејл го сметам у Реал веќе :D )

Абе каков SkySports шо ви е. И они објавија за тоа што го изјавил агентот. Чиста патка пуштена е ова сеа...

Капитенот ни наш немаше вкупно олку целата сезона...

Ми наликува на Де Геа во одбранине Диего

Абе каков SkySports шо ви е. И они објавија за тоа што го изјавил агентот. Чиста патка пуштена е ова сеа...

Капитенот ни наш немаше вкупно олку целата сезона...

Клипчево покажува каков звер имаме на голот и каква катастрофална одбрана играме цела сезона. Да не го донесеа Диего ќе си испадневме поштено од UTD и немаше да се нервозираме уште 2 месеци :D

3:48 запазете ја легендата :pos: Штета што незнам клипови на јутјуб да правам. ќе му склопев една компилација од ваквите потези. Човеков има повеќе материјал од ролинг стоунс

3:48 запазете ја легендата :pos: Штета што незнам клипови на јутјуб да правам. ќе му склопев една компилација од ваквите потези. Човеков има повеќе материјал од ролинг стоунс

ааааа, прочитај го ова...

https://bleacherreport.com/articles...-raul-albiol-shouldnt-replace-jamie-carragher

:pos:

Florentino Pérez: "Queremos que los próximos cuatro años en el plano deportivo lo lidere Zidane".

Да не сака ко ПСЖ да станеме, Зидан = Леонардо? :cautious:

Перез имал пресконеференција пред неколку мин.битните работи се следните(кажани од него) :
1.Зидан ке биде спортски директор во Реал Мадрид, и ке го води проектот наредните 4 години.

2.Кристијано во Септември ми кажа дека е тажен, и ние се обидовме и сеуште се обидуваме да направиме се за да биде среќен во овој клуб.

3.Дани Карвахал е наше дете, и следната сезона ке го носи дресот на Реал Мадрид.

4.Иско е многу добар фудбалер, но игра позиција која е покриена од доста играчи во составот
.5.За иднината на Кака ке одлучат Зидан, и новиот тренер.

6.'Ви гарантирам дека ке го зајакнеме составот, со едни од најдобрите фудбалери во моментов!

2.Кристијано во Септември ми кажа дека е тажен, и ние се обидовме и сеуште се обидуваме да направиме се за да биде среќен во овој клуб.

6.'Ви гарантирам дека ке го зајакнеме составот, со едни од најдобрите фудбалери во моментов!

2.Шо к*р уште сака ете плата огромна ,ете на него игра се гради ,ете напајџачите без голој ради него останаја тој да давал голој :mad: Е ако не ирина да ја клајме директорка мож сака :cool:

6.Не го разбирам ...

Дај бе некако да напраиме да го банираат Пратеник од темава, се ежам кога го читам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom