Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е душичка овој viqooo од театарот по сите теми се моли реал да изгубе вечер, со грешка на чакир................. Уште го тепа депресија у пм не знае шо зборе

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

:pos:

Ау ау ау. Почна да ме пука еуфорија. Најслатко ќе биде со двојна победа против Германци. А Баерн бољи што би го добиле во еден меч, пошо во двомеч многу позаебано ќе е со нив. Ајде Мадрид !

Ми се јави фло перез сега ми рече дека денеска утакмицава од 1 во 2 че влези ...Кој сака и овде да му се кладам

Чекајте бе не летајте, 1/2 финален натпревар е, а не хуманитарен. Сите го гледате Реал веќе во финале, а искрено ако изгубиме вечер со 2 разлика, у гз нека се ебат на Бернабе нема да поминеме.

Мислам дека Мурињо ќе излезе со ист концепт како лани против Баерн Минхен во Германија. Ќе гледа да ја умртви играта и да извлече нерешен резултат. Минатата година тоа убаво му идеше, освен во последните 10мин кога го примивме голот од Гомез за 2-1. Нема везе, формацијата ја знаеме, нашата игра ќе си ја играме, очекувам само да си ги искористиме шансите во напад (да не промашува Игуаин како што си знае), Озил да разара по средината и одбраната да ни биде на ниво.

Не, туку ќе им покажеме како се игра против шваби :).

Луѓе, ме мава адреналин уште сега :) . Со среќа нека ни е вечер, за жал или среќа финалето зависи најмногу од што ќе биде вечер. Време е веќе да се извади позитивен резултат во Германија. Некако со нерешено тешко, барем еден гол разлика да имаме, тие не верувам да не дадат ниеден.

За вчера не знам зошто навивав да отпаднат овие, со нив подобро ќе се справевме, отколку со Баерн. Ама ајде, ако влеземе во финале треба се да се даде за да се освои.

Колку е душичка овој viqooo од театарот по сите теми се моли реал да изгубе вечер, со грешка на чакир................. Уште го тепа депресија у пм не знае шо зборе
Барем да каже и дека овој близнаков играше со рака и дека имаше пенал :pos:

Шо стори бе црни сценарија поарно обесете се ако не отколку реал да го гледате ...:tapp::tapp::tapp:
Тепаме со гаранција од 1 во 2 е наредена

Кажав јас ако не може Ангеле, Озил не негово место а Лука на Озил :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom